www.car.cz
 

Vloni byla otevřena nová evropská centrála Hyundai
     31.1.2007 11:42 - tisková zpráva


Evropské divize prodeje, marketingu a poprodejních služeb v nové centrále v německém Offenbachu výzkumného a vývojového centra v Rüsselsheimu Hyundai Motor Europe (HME) v závěru roku 2006 oficiálně otevřel svoje nové sídlo v Německém Offenbachu. Tohoto slavnostního otevření se zúčastnilo více než 250 VIP hostů, mezi kterými byli i korejský velvyslanec v Německu Lee, hessenský ministr hospodářství Abeln a starosta Offenbachu Schneider.

Senior vice president Hyundai Motor Company K.H.Ahn ve svém úvodním projevu zdůraznil, že přestěhování evropských prodejních, marketingových a poprodejních divizí do Offenbachu představuje nevyhnutelný krok k dalšímu růstu společnosti.

To souvisí se současným rozvojem evropských aktivit v oblasti výzkumu a vývoje a stejně tak i s výstavbou nového evropského výrobního závodu v České republice. Všechny uvedené skutečnosti mají přispět k posílení značky Hyundai v Evropě.

Hyundai investoval do nově otevřené evropské centrály 50 milionů Euro. Nová budova s pěti poschodími a pozemkem o rozloze 16 300 m2 nabízí dostatečný prostor pro případnou expanzi v budoucnosti.

Evropské centrum výzkumu a vývoje zůstává i nadále v prostorech bývalé centrály Hyundai Motor Europe v Rüsselsheimu a bylo rozšířeno, mimo jiné, o nové designérské studio.

 

Hyundai


 
 
Fotogalerie:   Zámecký vrch 2005 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose