www.car.cz
 

Volkswagen přichází v roce 2007 s mnoha výhodnými nabídkami
     20.2.2007 10:21 - tisková zpráva


Praha, 20. února 2007 – S blížícím se jarem připravil i letos Volkswagen pro své zákazníky celou řadu zajímavých akčních nabídek. Koupě nového vozu se tak nyní stává ještě výhodnější.

Polo
Polo Comfortline je nyní v nabídce za pouhých 299 900 Kč. Díky paketu se zvýhodněním 71 500 Kč oproti verzi Trendline získá zákazník plně vybavený vůz. Kromě rádia s CD přehrávačem, centrálního zamykání
s dálkovým ovládáním, elektricky ovládaných oken vpředu, elektricky ovládaných zrcátek, posilovače řízení, čtrnáctipalcových kol, výškově nastavitelných sedadel a mlhových světlometů, obsahuje paket navíc pětidveřové provedení zdarma a klimatizaci Climatic za mimořádně výhodnou cenu.

Golf
Již za 5000 Kč měsíčně včetně pojištění v prvním roce zdarma si mohou zákazníci pořídit model Golf v pětidveřovém provedení bez příplatku za cenu třídveřového. Ke všem modelům navíc Volkswagen nabízí automatickou klimatizaci Climatronic zdarma.

Golf Plus
Při koupi modelu Golf Plus obdrží zákazník cenové zvýhodnění ve výši 50 000 Kč. Zvýhodnění platí pro všechny modely Golf Plus od motorizace 1.6 (75 kW / 102 k) výše.

Zvýhodněné nabídky na jednotlivé modely Jetta
Pro všechny modely Volkswagen Jetta platí speciální nabídka společnosti ŠkoFIN na leasing s nulovým navýšením.

Passat
Pro Passat limuzínu i Variant jsou nyní nově v nabídce dva zvýhodněné pakety, které lze kombinovat a ušetřit tak až 73 300 Kč z původní ceny výbav 146 800 Kč (neplatí pro verzi Trendline). První paket obsahuje navigační systém RNS MFD-DVD s 6 1/2" displejem a parkovací systém Parkpilot. Součástí druhého paketu jsou bi-xenonové světlomety dynamicky reagující na směr jízdy, mlhové světlomety, vnější elektricky sklopná zpětná zrcátka a alarm Plus.


Touran
Pro všechny verze modelu Volkswagen Touran platí speciální nabídka společnosti ŠkoFin na leasing s nulovým navýšením. Pro verzi Highline je navíc v nabídce výhodný luxusní paket v ceně 20 600 Kč, jenž zahrnuje rádio RCD 500 s CD měničem na šest CD, které přehrává i formát MP3, osm reproduktorů, bi-xenonové světlomety dynamicky reagující na směr jízdy, parkovací asistenční systém Parkpilot a 17palcová kola z lehkých slitin Nardo. Součástí paketu je také o 15 mm snížený sportovní podvozek a kontrola poklesu tlaku v pneumatikách.

Sharan
Sharan Sportline je v nabídce s paketem Business se zvýhodněním 274 200 Kč. Bohatá výbava verze Sportline byla rozšířena o xenonové světlomety, elektronický stabilizační program ESP pro vyšší bezpečnost, systém parkpilot a tempovat. Multifunkční volant umožňuje snadné ovládání tempomatu, rádia i CD přehrávače. Až do odvolání pokračuje také nabídka speciálního bonusu ve výši 214 200 Kč na skladové vozy.

Nový Touareg
Pro model Touareg jsou v nabídce čtyři výhodné pakety s celkovou úsporou až 205 900 Kč. S akčním paketem 1 uspoří zákazník 50 700 Kč a získá mimo jiné bi-xenonové světlomety dynamicky reagující na směr jízdy, vzduchové pérování či barevný palubní počítač. Akční paket 2 přináší úsporu 41 300 Kč a obsahuje například navigační systém RNS 2 DVD s barevným displejem nebo parkovací systém Parkpilot se zpětnou kamerou.

Třetí akční paket je určen pro vozy s automatickou převodovkou, kdy při úspoře 47 300 Kč zákazník obdrží mimo jiné 4zónovou automatickou klimatizaci, Keyless access pro bezklíčové odemykání, zamykání a startování vozu a další prvky výbavy. Čtvrtý akční paket přichází s úsporou 66 600 Kč a např. provedením v kůži Cricket, komfortními vyhřívanými sedadly vpředu, zatmavenými bočními okny a zadním oknem, servodovíráním víka zavazadlového prostoru nebo paketem Chrom.

Phaeton
Prestižní limuzína značky Volkswagen je ještě atraktivnější díky nabídce zvýhodněného paketu pro modely 3.0 TDI, se kterým zákazník uspoří 324 500 Kč nebo zvýhodnění ve výši 261 800 Kč pro jakoukoli jinou motorizaci.

 

Import VOLKSWAGEN Group
AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz


PR


 
 
Fotogalerie:   Nahlédnutí do historie - rallye Jičín 1981 - foto L.Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose