www.car.cz
 

Jihlavský Böhm Rallyesport Team stojí před novou výzvou.
     21.2.2007 10:26 - tisková zpráva


Na konci minulého roku došlo k prodeji závodní zbraně Hondy Civic 1.6 Vti. Protože pro sezonu 2006 skončila této generaci Civicu homologace, byla přeřazena do nově vzniklé a velice málo obsazené skupiny S, která se jela pouze v rámci Rally Super Série.

 

Do této skupiny spadají vozy upravené jak pro skupinu  N tak A do dvou litrů objemu motoru. Nakonec, ale byla sezona odjeta i s některými dobrými výsledky. Nicméně stále se pomýšlelo na návrat do třídy N2 proto byla Honda již v průběhu sezony 2006 nabízena k prodeji.

 

"Zájemce o koupi se našel až v sousedním Německu, takže jsme si vytvořili velice přátelské kontakty, které se možná promění i v hlubší spolupráci třeba již v průběhu sezony 2007, ale to ukáže až čas. Nezapomeneme o tom samozřejmě informovat naše fanoušky a příznivce.

 

Po prodeji se okamžitě začalo jednat o koupi vozu pro třídu N2 a volba opět padla na Hondu Civic 1.6Vti, která je stále silně zastoupena a je to vyzkoušené a hlavně konkurenceschopné auto. Jednu z hlavních rolí samozřejmě hrají finance, proto ač sezona Mezinárodního mistrovství ČR v rally už má za sebou dva podniky, v teamu ještě není vše kompletně dořešeno, ale doufáme, že než bude odstartováno mistrovství ČR v rally a sprintrally bude již vše jasné a budeme moci našim fanouškům oznámit, kdy a kde nastoupíme.

 

Popřípadě, kde bude k vidění naše nové závodní náčiní. Finanční náročnost koupě nového vozu a teamového plánu totiž posunula naši roli v sezoně 2007 z pozice posádky spíše do pozice manažerů, jelikož úhrada nákladů se bude v průběhu sezony řešit také pronájmem závodničky. Rozhodně, ale chceme na některých soutěžích utěšit naše závodnická srdíčka a budeme tedy s napětím čekat kolikrát a kde se nám podaří nastoupit  na start," řekl k letošním plánům Böhm.

 

 

Tisková informace Böhm Rallyesport Teamu 2007_01.

V Jihlavě 20. února 2007


 
 
Fotogalerie:   Ecce Homo Historic od Tondy a Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose