www.car.cz
 

Vyšel nový Truck Racing Magazine 3/2007
     27.2.2007 13:09 - tisková zpráva


Již čtvrtým rokem mají příznivci závodů nejrychlejších tahačů naší planety na konci každého měsíce důvod k radosti! Vychází totiž nové číslo jediného evropského magazínu specializovaného na závody trucků.

Konec února 2007 není v tomto ohledu výjimkou, nový Truck Racing Magazine na svých 48 stranách nabízí:


- Anketu o nejlepšího truckera historie. Tím se stal podle redakce TRM Gerd Koerber, následován Heinzem - Wernerem Lenzem a Steve Parishem. V elitní patnáctce mají zastoupení rovněž dva čeští truckeři!
- Exkluzivní rozhovor s Gerdem Koerberem, který slaví po šesti letech strávených v kabině Buggyry comeback ke značce MAN!
- Fotoreportáž mapující Koerberovo šestileté působení v roudnickém týmu!
- Další pokračování seriálu o závodech, které psaly historii! V tomto díle se TRM vrátil do Le Mans 2004, kde si to spolu v souboji o titul rozdali Stuart Oliver a Lutz Bernau.
- Rubrika Galerie šampiónů přináší profil historicky posledního vítěze třídy Super Race Truck Ralfa Druckenmullera.
Chcete znát všechno o závodech pětitunových monster? Pokud ano, čtěte Truck Racing Magazine! Příští číslo TRM vychází …..

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Dvě nová Porsche týmu Mičánek Motorsport, únor 07

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose