www.car.cz
 

Sedm zastavení dechu v sobotu v brněnském RONDU
     1.3.2007 23:26 - tisková zpráva


Už tuto sobotu 3. března 2007 zažije brněnská hala Rondo sportovní podnik, v České republice  do slova a písmene unikátní. Pod střechou haly, v minulých zimních obdobích hostící mezinárodní motokrosy, si to rozdají specialisté i příchozí hned v několika extrémních sportovních disciplínách.

Sobotní podnik s oficiálním názvem MEATFLY GOGEN FREESTYLE GAMES znamená  zároveň prémiéru halového festivalu extrémních sportů v České republice.

Akci pořádá známá brněnská AGENTURA FORSAGE společně s agenturou Michal Matys.

 Sedm zastavení dechu

MEATFLY GOGEN FREESTYLE GAMES soustředí pod střechou haly Rondo celkem sedm atraktivních freestylových disciplín, z nichž každá najde na ploše svůj vyhrazený prostor. Divákům budou svými kousky brát dech specialisté provozující motocyklový freestyle (FMX), freestyle (BMX + MTB), Flatland (krasojízda na kolech BMX), Skateboard, Inline a Snowboard - Jibbing (jízda po zábradlí). Silné a kvalitní jezdecké obsazení zcela odpovídá významu této akce, např. v soutěži MTB (horská kola) se představí kompletní česká špička v čele s Damjanem Siriškim.

Ten v roce 2004 jako vůbec první náš jezdec MTB skočil obávaného backflipa - salto vzad a dosahuje cenných úspěchů i v zahraničí. Za zmínku rovněž stojí, že ještě v době, kdy se Siriški věnoval biketrialu, vybojoval na mistrovství světa  v Japonsku bronzovou medaili. Naši jezdci MTB najdou v Rondu i zahraniční soupeře, například Rakušana  Mikki Leitnera a Poláka Vojtheka Golu. Mezi známými jmény kategorie BMX (biketrial) ční nejvýše  Majkl Beran, přestože v poslední době má smůlu na různá zranění.

Na prémii 2000 euro mohou dosáhnout i příchozí!

Kouzlo brněnského freestylového festivalu spočívá také ve skutečnosti, že do jeho dění mohou zasáhnout i tzv. příchozí, tedy vyznavači sportovního adrenalinu z řad veřejnosti. Jejich registrace  se bude v sobotu v hale Rondo konat od 8.30 do 12.00 hodin a kromě motocyklového freestylu zasáhnou ať již formou volných jízd nebo oficiálního soutěžení ve všech ostatních vypsaných disciplínách.

Nejlepší z příchozích se objeví i v hlavním večerním pořadu, kdy ve freestylových soutěžích MTB a BMX budou mít šanci v soubojích s profesionály dosáhnout alespoň na kousek z celkově vypsaných finančních prémií v celkové výši 2000 Euro. Ani dopolední snažení o divoké karty nebudou pouze „o hubičku“: připraveny jsou různé lákavé ceny, mj. kolo, MP3 přehrávač, značkové oblečení atd.

Vstupné na denní akci (08.30 - 16.00 h.) činní pro soutěžící i diváky 99,- Kč.

Vstupenka na hlavní večerní show včetně after koncertu kapel Hazydecay a Podvlivem (otevření haly 17.00 hod., slavnostní zahájení 18.00 hod., konec pořadu  21.30 hod.) stojí jednotně 222,- Kč.

Mezi 16.00 - 17.00 hod. bude hala Rondo z důvodů příprav večerní show vyklizena, nicméně  od 16.00 do 18.00 hod. bude pořad pokračovat na ochozech haly.

 

Petr Kuchař opět v akci!

Hlavní večerní show v Rondu sportovně vyvrcholí freestylovou exhibicí Petra Kuchaře, Libora Podmola a Martina Koreně - absolutní české motocyklové freestylové elity. Dlouholetý oblíbenec brněnského publika Kuchař se ke svým bláznivým trikům vrací po dlouhodobém léčení fraktury klíční kosti a pořadatele sobotního freestylového festivalu může velmi těšit, že jako místo svého návratu  si vybral právě halu Rondo. Přes handicap tamního poměrně nízkého stropu tam Kuchař předloni poprvé Brňanům předvedl backflipa - salto vzad. Bude napínavé sledovat, zda se o podobný kousek pokusí   v sobotu i Kuchařovi kolegové Koreň a Podmol.

Podmol letošní obhajobu titulu freestylového vicemistra světa zahájil před pár dny v Liberci solidním čtvrtým místem. Takže správná aktuální otázka zní: kolik backflipů ohrozí v sobotu střešní konstrukci brněnského Ronda?

 

Více informací na: www.freestylegames.cz

 

Předprodej vstupenek:

www.ticketstream.cz, tel. 224 263 049, e-mail: ticket@ticketstream.cz

Předprodej vstupenek probíhá rovněž ve všech hypermarketech GLOBUS a v cestovních kancelářích ČEDOK a FIRO TOUR.


 
 
Fotogalerie:   BRT Audi A4 DTM - představení nového vozu od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose