www.car.cz
 

Masarykův okruh nabízí hned několik lákadel na sezónu 2004.
     Pavel Jelínek


Již o týden později si měli přijít na své vyznavači motocyklů - brněnskou novinkou pro ně měl být závod IDM, tedy mezinárodní mistrovství Německa silničních motocyklů, vyhlášeného svoji kvalitou.  Bohužel  byl ale z  termínového kalendáře německými pořadateli vyškrtnut.

Na měsíc srpen pak jsou připraveny další dva podniky pro milovníky jedné stopy: MMČR a o týden později Grand Prix 2004, vrchol motocyklové sezóny.

Po něm ovšem přijde další vrchol, tentokrát automobilové sezóny: Bude jím šampionát DTM, doplněný o klání formule BMW ADAC, ADAC VW Lupo Cup a Porsche Carrera Cup. DTM do Brna zavítá v polovině září a o týden později se pojede Podzimní cena automobilů.
Automobilová i celková sezóna okruhu zakončí o druhém říjnovém víkendu vytrvalostním závodem Agrotec Prima EPILOG 2004, který se dosud jezdil jako šestihodinvka, ale možná by se mohl jet i jako dvanáctihodinový.

Informace jsou bez záruky, ale vycházejí z kalendáře akcí MO na rok 2004.
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose