www.car.cz
 

První testy pohárových octavií Matějovského týmu na mosteckém autodromu
     7.3.2007 09:35 - tisková zpráva


5. 3. 2007, Most

Na mosteckém autodromu se tento týden v pondělí objevila jezdecká trojice Michal Matějovský - Laura Hájková - Ctirad Hájek, aby zahájila testování na vozech Škoda Octavia Cup, připravených týmem Stanislava Matějovského pro sezónu 2007.

"Jsme zde jednak proto, abychom si ověřili jízdní vlastnosti vozů po údržbě provedené v zimním období, ale zejména z toho důvodu, abychom sladili týmovou komunikaci s novými členy týmu. Pro mladičkou Lauru Hájkovou je to první opravdové seznámení s vozem této kategorie. V testech budeme před zahájením seriálu závodů Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup 2007 ještě pokračovat, ale již první zajeté časy - za nepříliš dobrého počasí - naznačují, že v závodech může být dosaženo velmi dobrých výsledků.", řekl po skončení testů technický manager týmu Roman Seidl.

A jezdec Michal Matějovský, který v pondělí v Mostě zajel dvacet "seznamovacích" kol, jej pak ještě doplnil: "S vozem si začínám opět rozumět. Po zimní přestávce jsou testy nesmírně důležité a je dobré, že v nich budeme pokračovat."

 

http://www.csms.cz/


 
 
Fotogalerie:   24 hod Dubai 2006 a tým K§K, foto P. Frýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose