www.car.cz
 

Další pestrý MOTORTIP – rozhovory s vrchaři i kolečková show!
     9.3.2007 18:58 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný především v kabelových televizích, ale nyní nově také na Vysočině na TV Prima, ve své páté letošní premiéře přináší desítku příspěvků z různých motoristických disciplín. Půlhodinový pořad bude od páteční noci do pátku 16. března k vidění také on-line na internetu.

 

„První březnový MotorTip nabídne ohlédnutí za loňskou sezónou v rozhovorech s několika našimi úspěšnými vrchaři a opět se vrátíme také  k loňské sezóně  trucktrialu a přiblížíme další závody tohoto jistě atraktivního sportu, kde bývá k vidění řada dramatických situací i karambolů. Tentokrát je na řadě příspěvek z německého Kamsdorfu. Zmíníme rovněž novinku, kterou je právě v těchto dnech oficiálně ohlášené působení Tomáše Engeho a Jarka Janiše v seriálu FIA GT a  to s vozem Ferrari 430. Připraveny máme i některé pozvánky na rallye i třeba motokrosový Pap Oil  cup, protože v tomto období se přece jen nejezdí tolik akcí, aby mohl být pořad složen jen  z aktuálních novinek. Před závěrem se ještě  vrátíme do prosincové Prahy na zdejší vyhlášený rallyesprint , když tentokrát záběry zaměříme hlavně na vytáčení takzvaných koleček, kterým bude  věnováno zhruba pět minut. Před úplným koncem pořadu si s námi můžete zasoutěžit o DVD ze Stopy Valašské zimy,“ upřesňuje nabídku pořadu Pavel Jelínek, šéfredaktor MotorTipu.

 

Premiéra tohoto pořadu v Brně a na jihu Moravy pak je v pátek 9. března v nočních hodinách, zatímco v dalších lokalitách se pořad vysílá ve zde obvyklých časech, tedy obvykle několikrát denně.

 

„Na příště připravujeme příspěvek z křestu nového motocyklu Karla Abraháma, který přestoupil v motocyklovém MS  do  třídy 250, brněnský tým Mičánek motosport zase letos přezbrojuje  na vozy Porsche a už na Jarní ceně Brna se tým BRT představí se speciálem AUDI A4 DTM. I v tomto případě půjde o  slavnostní křest a odhalení vozu DTM, který tak ještě více obohatí  silnou konkurenci v divizi 4 na našich okruzích. Natáčeli jsme také ve Špindlerově Mlýně na akci  BMW X Drive a další  příspěvek bude patřit věhlasnému Ženevskému autosalonu 2007, který  právě  začal Ani tentokrát pak nebudou chybět  pozvánky a další zajímavosti,“ představuje plány na  příští  vysílání Pavel Jelínek.

 

Novinkou je zahájení vysílání v regionálním vysílání TV Prima v síti TV Vysočina           ( dřívějšího JSC studia) na celé Vysočině a to s vysílacími časy vždy v sobotu a v pondělí ráno !!! Začátky vysílání jsou v 7,30 hodin v sobotu, respektive v 7,20 hodin v případě pondělní reprízy. Kromě celé Českomoravské vrchoviny je toto vysílání vidět také částečně v jižních Čechách na českobudějovicku, táborsku a jindřichohradecku a na jižní Moravě v oblasti třebíčska a znojemska !!

 

MotorTip je možné vidět také na internetu na adrese www.tvb1.czsekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu zpravidla v každou lichou hodinu plus půlhodinka ( např. 7,30 – 9,30  - 11,30 hod. atd !!). A to každou druhou nebo čtvrtou hodinu …. „Bohužel se ale stává, že někdy jsou  namísto  tohoto pořadu vysílány  různé besedy…….. V tom případě  pak   nezbývá než vydržet a zkoušet to v jiném čase…..,“ dodává šéfredaktor pořadu.

 

Některé díly z roku 2006 jsou pak také ve stažení v archivu dle vlastního výběru.

DVD s výběrem pořadů MotorTip je také možné objednat na adrese p.jelinek@tvb1.cz .

 

MotorTip je vysílán v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně. Ale i v dalších TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku. Dále jej šíří severočeská TV Lyra a TV Vysočina. V jednání jsou další lokality. Na viděnou s MotorTipem !!

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.tvlyra.cz (TV Lyra)

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!) – metropolitní televize Brněnská jednička – Brno a jih Moravy,

                                                                                               

www.motormix.cz , www.car.cz

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_březen_01


 
 
Fotogalerie:   Druhý díl fotek z Bohemie 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose