www.car.cz
 

Příprava závodního tahače MAN TG - 410 A pro Michala Doláka byla dokončena
     15.3.2007 17:58 - Pavel Jelínek


V dílnách akciové společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT v Hradci Králové byla v minulých dnech dokončena příprava závodního speciálu MAN TG - 410 A pro tým akciové společnosti C.D.R.T. Ten bude v letošním roce pilotován mladým jezdcem Michalem Dolákem. Technickou způsobilost tahače posvětil také komisař FIA Fabien Calvet během své nedávné návštěvy v Hradci Králové.

Závodní stroj zamířil ve středu tohoto týdne ke svému týmu, aby s ním již ve čtvrtek jezdec Michal Dolák mohl zahájit na mosteckém autodromu první plnohodnotné testování.

"V Mostě budeme zkoušet všechny základní funkce vozu i použití telemetrie. Vše zatím probíhá podle našich představ a tak věřím, že během tohoto prvního testování budeme moci nastavit vůz a všechny jeho funkce k plné spokojenosti Michala Doláka.", řekl před odjezdem na testování technický manager Roman Seidl.

 

http://www.csms.cz/2007


 
 
Fotogalerie:   Zajímavosti ze Ženevy od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose