www.car.cz
 

Nová Fabia i studie S2000 slavily v Ženevě úspěch
     16.3.2007 12:26 - tisková zpráva


Zájem motoristických novinářů, odborníků, importérů, ale i zástupců "zvídavé" konkurence o světovou premiéru nové Fabie byl nebývalý; 
na stánku Škoda Auto bylo při tiskovce nabito.

Přinášíme Vám bezprostřední reakce představitelů mladoboleslavské automobilky na představení nové Fabie i sportovní studie S2000 na mezinárodním autosalonu v Ženevě.


Harald Ludanek,
člen představenstva Škoda Auto, zodpovědný za oblast technického vývoje

O nové Fabii - "Nová Fabie není sice mým posledním "dílem" pro značku Škoda, tím bude až nový Superb (Yeti už je úkolem pro mého nástupce), ale samozřejmě je příjemné sledovat, jak příznivě novou Fabii novináři i odborníci v Ženevě přijali. To, jak ji obdivují, mě naplňuje hrdostí. Nový automobil sice světu může prezentovat jen jednotlivec, ale hrdí na novou Fabii mohou být určitě všichni škodováci."
O sportovní studii S2000 - "Je to auto víc orientované na naše zákazníky, kteří si ho také budou moci spíše koupit. Modely WRC jsou složité a tak drahé, že si je mohou dovolit pouze silné týmy s profesionálními jezdci. S2000 si budou moci dovolit i soukromníci, jedinci nadšení pro motoristický sport; a tak to bylo také zamýšleno. Auto má před sebou ještě rok tvrdého vývoje. Motor bude vyvíjen společně s Audi a já samozřejmě budu ve Volfsburgu jeho vývoj podporovat tak, aby byl opravdu skvělý!"
(pozn.: H. Ludanek zanedlouho odejde z Mladé Boleslavi zpět do koncernu VW)


Martin Jahn,
člen představenstva Škoda Auto, zodpovědný za oblast personalistiky

O nové Fabii - "Přijetí nové Fabie v Ženevě je určitě jednoznačným úspěchem. Nabízíme více auta za stejnou cenu, přestože se musíme vyrovnávat s růstem veškerých nákladů (cenami energií i materiálů, cenou práce i posilující korunou)."


Vratislav Kulhánek,
předseda dozorčí rady Škoda Auto

O nové Fabii - "Naše účast v Ženevě je dlouhobě velmi úspěšná, ale mám pocit, že letos je to ještě lepší než jindy. Prezentace nové Fabie je opravdu skvělá; nad jiné zaujaly zejména modely v barevné kombinaci s bílou střechou. Už první 'novinářský' den byl úspěšný, hlavní nápor ovšem podle mne naše expozice jako obvykle zažije až s normálními návštěvníky autosalonu; ti jistě ocení zejména praktičnost nové Fabie."
O sportovní studii S2000 - "Okolo sportovního speciálu S 2000 je v Ženevě neustále plno. Je to krásné auto, ale nesmíme se dopustit stejné chyby jako s Fabií WRC, kterou jsme poslali do závodů dříve než byla perfektně připravená. Dokud auto 'nevyzraje', bude lepší strategií podpora některého z privátních týmů."

NEPŘEHLÉDNĚTE - postupně Vám na našich stránkách nabídneme i plné znění rozhovorů s jednotlivými členy představenstva Škoda Auto, které budou určeny speciálně uživatelům internetových prezentací naší automobilky.

http://www.skoda-auto.com/cze

FOTO ze Ženevy najdete také v našich fotogaleriích  !!


 
 
Fotogalerie:   Fabia S2000 - premiéra v Ženevě 2007, foto Zd. Strnad

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose