www.car.cz
 

Mičánek s Hladíkem testují Porsche na Hungaroringu
     21.3.2007 18:58 - tisková zpráva


    Svůj letošní závodní program rozšířila stáj Mičánek Motorsport o další dva starty v seriálu Porsche Supercupu, který je součástí programu závodů Formule 1. Oba nové vozy Porsche si tento čtvrtek a pátek vyzkouší piloti Jiří Mičánek junior a Vladimír Hladík při oficiálním testování Supercupu na okruhu Hungaroring.


    "V Supercupu se představíme ve začátkem července ve francouzském Magny Cours a o měsíc později na Hungaroringu v Budapešti. Počasí sice nyní není úplně ideální, sezona už ale klepe na dveře," poznamenal majitel stáje Jiří Mičánek senior.


    Již 8. dubna uspořádá Mičánek na Masarykově okruhu první dva závody seriálu mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu. Hlavním cílem bude start v osmidílném seriálu Porsche Carrera, který se jede v rámci mezinárodního mistrovství Německa cestovních vozů a začne 21. dubna na německém Hockenheimu.

-JiPo-


 
 
Fotogalerie:   KVS racing úspěšně v italském Ugentu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose