www.car.cz
 

Kubu Smrže v Anglii zatím provází technické problémy
     31.3.2007 22:27 - tisková zpráva


WSBK Anglie / Donington

Kubu Smrže v Anglii zatím provází technické problémy, přesto však český jezdec věří v pozitivní konec závodního víkendu.

Na poznámku, že by jeho výkon v dosavadním průběhu třetí rundy MS Superbiků v britském Donington Parku mohl připomínat klesající letadlo z nedalekého letiště East Midland, reagoval český jezdec řádně podrážděně. On totiž moc dobře ví, že problém není v něm, ale ve smolných technických okolnostech, kterého ho zatím provází.

Jen o jedinou příčku mu unikla další možnost startovat v Superpoli, když skončil v dnešní dopolední kvalifikaci sedmnáctý. Mnohem více ho však trápí skutečnost, že se jeho Ducati nechová tak, jak by si on sám přál. Závod je však zítra a tak mechaniky čeká pořádně dlouhá a „horká“ noc, i přestože je na ostrovech pěkně vlezlá zima.

Jakub Smrž:
Včera ve volném tréninku jsem se poprvé s Ducati svezl na vodě a dokázal jsem držet krok s těmi nejlepšími. Na kvalifikaci už oschla stopa, ale mně trápilo nastavení zadního péra, což byl i problém dnešního dne. Neustále se mi z výjezdu protáčí zadní kolo a poté ještě navíc nejde udržet přední kolo na silnici. Ke všemu mi navíc zadní guma vydržela maximálně 5 kol.

Od včera se téměř nic nepodařilo „změnit“ a díky tomu jsem dnes přišel i o Superpole, kde jsem mohl hodně pozic získat. No a aby toho nebylo dnes málo, tak se mi zhruba v polovině dnešního posledního volného tréninku rozbila převodovka. Dnes toho na mne bylo opravdu hodně, a tak doufám, že se týmu konečně podaří něco vymyslet, abych mohl jet zítra podle svých představ. Vím přesně, kde bych mohl být, ale ale …..!

Lepší na to nemyslet, závod je až zítra a to doufám bude úplně jiný den.“

 MPAFoto.com


 
 
Fotogalerie:   Nové PRC CN 2,0

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose