www.car.cz
 

Frankie v Barceloně 2007: spokojenost se vstupem do sezony !!
     1.4.2007 20:44 - tisková zpráva


První závod ME tahačů 2007 ve španělské Catalunyi - spokojenost

Neděle - hl. závod: První závod sezóny 2007 je za námi a můžeme prozradit, že Frankie Vojtíšek dojel celkově 5. v hlavním závodě. Frankie Racing Team se umístil 3. Druhý jezdec týmu Simeon Martin dojel 8. Celkově Frankie Vojtíšek hodnotí první závod ME v tomto roce, jako velmi úspěšný. (viz. zvuk. příloha)

Neděle - kvalifikace: Nedělní kvalifikační závod se jel za mokra, protože krátce před startem na okruhu jemně sprchlo. Nicméně většina jezdců obula mokré pneumatiky. Frankie startoval ze čtvrté řady a Simeon Martin ze šesté. Frankie jel celý závod stylem start cíl a udržel si sedmé místo.
 
Simeon Martin naopak se posunul o příčku dopředu a po celý závod s malým odstupem se držel za Frankie Vojtíškem. 1. Bösiger, 2. Hahn, 3. Alabacete, 4. Vršecký, 5. Körber, 6. Allgaeuer, 7. Vojtíšek, 8. Martin.

Sobota - kvalifikace:V Barceloně se začal první díl seriálu ME tahačů 2007. Český pilot Frankie Vojtíšek startuje s novým vozem Renault New Premium Dxi 13 a také s některými týmovými změnami. Společně s ním v týmu startuje španělský jezdec Simeon Martin. Zatím v sobotním dopoledni se odjely volné a měřený trénink. V kvalifikaci Frankie Dojel zatím na osmém místě a do hlavního závodu bude startovat ze čtvrté řady.
 
Na prvním místě dojel Švýcar Markus Bösiger, který nahradil v týmu Buggyra Gerda Körbera, za ním se umístil David Vršecký a třetí místo v kvalifikaci patří Antoniu Alabacetemu. Gerd Körber, který jede v týmu Egona Allgaeuera dojel pátý. Týmový kolega Frankie Vojtíška Simeon Martin po kolizi hned po startu skončil 17. Frankie k dnešní kvalifikaci říká:(viz.zvuková příloha)

Sobota - hlavní závod:Na startu hlavního závodu stál Frankie vojtíšek ve čtvrté řadě a odstartovat se mu podařilo skvěle. Hned po startu dostal pár bouchanců a držel se na šestém místě. Za celých 15 kol klesl o jednu příčku, a to když se před něho dostal Jochen Hahn na Mercedesu.
 
Frankie sám hodnotí první závod, jako úspěšný, při neustálém vylepšování nového závodního vozu. Stájový kolega Simeon Martin dojel devátý, což je napoprvé pěkný úspěch.
 
 
Zvukové vstupy ze závodu:
Stáhnout ve formátu MP3 (1364.8 kB)
Stáhnout ve formátu MP3 (1128.4 kB)
Stáhnout ve formátu MP3 (1526.8 kB)
Stáhnout ve formátu MP3 (1193.6 kB)
 
oficiální stránky týmu : www.frankie.cz

 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2007 a pozlacená Buggyra

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose