www.car.cz
 

Rally Vysočina Okříšky prvním startem dámské posádky Bělešová Kročilová
     4.4.2007 15:52 - tisková zpráva


Ohlédnutí za Rally Vysočina Okříšky a plán startu na Valašské Rally

Na první start v letošní sezoně malého mistrovství ve sprintrally se v našem týmu postavila dvojice novicek v horkých sedadlech Pavla Bělešová a Magda Kročilová s týmovou zbraní v podobě sněhově bílé Hondy Civic 1.6 VTi ve skupině N2. Ve této skupině je čekalo devět soupeřů, ať už nováčků nebo starých známých matadorů v podobě například pana Henzla. Holky čerstvě dokončily rallyškolu ve Zlíně a tak se na první závod přijely především učit a sbírat zkušenosti. Po pátečním představení na třebíčském náměstí se v sobotu probudily do zamračeného dne s neustálým deštěm.

Posádka se poprala se svým prvním startem v dost obtížných podmínkách s přehledem a vodila vůz po tratích rychlostních zkoušek především s cílem nechybovat, nasbírat co nejvíc zkušeností a soutěž dokončit. Přesně podle této zvolené taktiky nedošlo k žádné nemilé události a tak jsme mohli posádce v sobotu odpoledne v servisu pogratulovat k první dokončené rally v životě a jako třešničku na dortu získaly obě dívky také pohár za nejlepší dámskou posádku.

Podle počtu přítomných diváků  a fanoušků v prvním servisu by jistě vyhrály také pohár pro nejhezčí posádku ten však pořadatelem bohužel vypsán nebyl. První start tak vyšel na jedničku a budeme doufat, že se tak posádce nyní již ex-novicek povede i nadále.

Další start čeká Hondu Böhm Rallyesport Teamu na nadcházející dvoudenní Valašské rally v rámci národního mistrovství ČR v rally v pátek a v sobotu v okolí Vsetína. Startovat zde bude posádka Martin Hudec a Bohumil Černoch. Martin je reprezentant ČR na jednostopých strojích a mi pevně věříme, že se neztratí ani za volantem a bude konkurenci zle prohánět tak jak tomu bylo i minulou sezonu, k čemuž mu samozřejmě náš tým vytvoří ty nejlepší předpoklady. O výsledcích posádky a průběhu soutěže z jejich pohledu samozřejmě budeme fanoušky rallysportu informovat co nejdříve na stránkách Edova motoristického koutku.

Přeji Vám krásné prožití následujících dní a se všemi fanoušky rychlých průjezdů a vůně benzínu nashledanou ve Vsetíně.

 

 

Tisková informace Böhm Rallyesport Teamu 2007_02.

V Jihlavě 01. duben 2007


 
 
Fotogalerie:   Josef Béreš v Portugalsku 2007, foto P. Lusk

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose