www.car.cz
 

Octávia cup letos s novinkou : soutěží o nejkrásnější auto
     tisková zpráva


Osmý ročník bude obohacen o soutěž pro diváky
 
Pro zpestření a zatraktivnění divácky i mediálně sledovaného seriálu závodů Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup, vyhlašuje promotér poháru, společnost Ring Promotion Racing s.r.o., soutěž pro motoristickou veřejnost.
Majitelé vozů značky Škoda Octavia, kteří na svém voze provedli v menším, či větším rozsahu tuningové úpravy, se mohou přihlásit do soutěže "Nejkrásnější Škoda Octavia".
 
Soutěžící zašlou maximálně pět fotografií v elektronické podobě spolu s nejnutnějšími osobními údaji (jméno, adresa, telefon) na e-mailovou adresu: sykora@ringgroup.cz Uzávěrka přihlášek je 15. srpna 2004.
 
Porota po uzávěrce soutěže v prvním kole vybere na základě zaslaných fotografií pětadvacet nejatraktivněji upravených vozů, jejichž majitelé budou odměněni každý dvěma vstupenkami na divácký svah na závodní víkend MATADOR Czech Truck Prix 2004 v Mostě v termínu 27. - 29. srpna 2004, v jehož rámci se jede závod Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup.
 
Zároveň budou tito majitelé pozváni na 29. srpna 2004 se svými vozy na divácký svah mosteckého autodromu, kde komise složená ze zástupců majitelů poháru, společností Česká pojišťovna a.s., Škoda Auto a.s., a promotéra závodů, společnosti Ring Promotion Racing s.r.o., vybere pět vítězných vozů.
Majitelé vítězných vozů obdrží hodnotné ceny od společností Česká pojišťovna a.s., Škoda Auto a.s. a Ring Promotion Racing s.r.o. Neváhejte a přihlašte se, kvalitní odměny čekají třeba právě na Vás!
 
 tisk info
 
 
 
 
 
Fotografie, audio a video záznamy ze závodů Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup 2004 jsou na internetových stránkách www.cp.octaviacup.cz

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose