www.car.cz
 

Honza Jež s ALFou ROMEO 147 EVO začal výborně a v DIVINOL CUPu vyhrál
     15.4.2007 23:21 - tisková zpráva


HOCKENHEIM / NĚMECKO / DIVINOL CUP

Letošní seriál německého šampionátu DIVINOL CUP začal pro ALFA ROMEO RACING HARDWARE TEAM v polovině dubna na světoznámém německém okruhu HOCKENHEIMRING. Honza Jež s vozem ALFA ROMEO 147 EVO začal opravdu výborně a to vítězstvím v sobotním odpoledním závodě.

Robert Lucák, manager teamu: "Honza si vedl naprosto výborně. Po jeho
dlouholeté a úspěšné autokrosové sezoně, zakončené loňským titulem mistra ČR nastoupil do okruhového vozu velmi úspěšně.. Velký podíl na této skutečnosti má především náš sportovní manager MUDr. Jaromír Jiřík, který vede Honzu již od loňského podzimu. Všichni jsme společně celou zimu trénovali nejenom při testování a první výledky se dostavují.

Škoda technické závady v prvním kole sobotního dopoledního závodu. Německý šampionát DIVINOL CUP je velmi obsazený s při formování výjezdu z boxů musel Honza již bez naší pomoci hodně popojíždět a spojka dostala hodně zabrat. To se pak neštastně projevilo v posledních minutách před cílem, kdy musel z druhého místa odstoupit"


Další závod seriálu DIVINOL CUP se pojede na našem území v Mostě 25.-27.
května 2007. Závodu se zůčastní také další jezdci našeho teamu.

Web: www.racinghardwareteam.com


 
 
Fotogalerie:   Berounský vrch 2007 - foto Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose