www.car.cz
 

Forman i Kubišta přivezli z Hockenheimu pohár
     18.4.2007 18:04 - tisková zpráva


Rázně vykročili do nové sezóny oba jezdci CSMS týmu a to jak zkušený Miroslav Forman, tak i týmový i nováček Šimon Kubišta, když v obou závodech úvodního podniku letošního ročníku Divinol Tourenwagen Cupu stáli na stupních vítězů. Vyplatila se tak poctivá příprava během zimní závodní přestávky i řada testů, které se uskutečnily na mosteckém i brněnském okruhu v rámci jarních testování.

V prvním sobotním závodě (Uhsport Divinol TW+GT Cup, www.uhsport.de ) ve své třídě (do 2000 ccm) pilotoval bílou Alfu Romeo zkušený Miroslav Forman a vybojoval s ní vynikající 2. místo. V 16.15 byl pak odstartován druhý ze sobotních závodů, ve kterém si dojel pro pohár za třetí místo druhý z jezdců, nováček v týmu - Šimon Kubišta.

"Jsem rád, že se nám oběma podařil vstup do nové sezóny. Velký dík patří mechanikům, kteří skvěle na tyto závody vůz připravili. Už se samozřejmě těšíme na příští závody, které se jedou u nás, na Autodromu Most, koncem května. Doma bychom rádi dobrý výsledek zopakovali, či ještě zlepšili.", spokojeně po závodech konstatoval jezdec Miroslav Forman.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   LMES z Monzy od J.M Le Meura © DPPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose