www.car.cz
 

Mičánek s Hladíkem zahajují sezonu v Porsche Carrera Cupu
     19.4.2007 14:37 - tisková zpráva


Dvojice brněnských automobilových závodníků Jiří Mičánek a Vladimír Hladík se letos zaměří na okruhové závody seriálu Porsche Carrera Cup, který je součástí programu mezinárodního mistrovství Německa cestovních automobilů DTM. První závod z osmidílného seriálu je na programu tuto neděli na okruhu v Hockenheimu. 

"Je těžké vyslovit prognózy na umístění v úvodu sezony. Máme za sebou tvrdou přípravu na většině okruhů. Pokud se v úvodním závodě umístíme v první polovině čtyřicetičlenného startovního pole, tak budu tento výsledek považovat za úspěch," řekl před startem seriálu šéf české stáje Jiří Mičánek senior. Jeho syn, kterého zdobí titul mistra České republiky v národní formuli z roku 2004, už má zkušenosti ze závodů ve formuli BMW. 

Čtyřicetiletý Hladík ale nastoupí do podobného seriálu poprvé. V seriálu pojedou ještě další dva čeští jezdci Adam Lacko a Jiří Janák.

 

Program Porsche Carrera Cupu:

22. dubna Hockenheim,

6. května Oschersleben,  

20. května EuroSpeedway (Lausitz),

24. června Norisring,

29. července Zandvoort (Niz.),

2. září Nürburgring,

23. září Barcelona,

28. října Hockenheim.

 

-JiPo-


 
 
Fotogalerie:   LMES z Monzy od J.M Le Meura © DPPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose