www.car.cz
 

Série závodů pro motokrosové nadšence & friends:Kentoya Freeride Cup
     tisková zpráva


“MOTOKROS A MEJDAN”

Společnost Kentoya rozjíždí dnem 22.5. 2004 sérii závodu pod názvem
„Kentoya Freeride Cup“

Motocyklů Kentoya TRIGGER se v rámci této série závodů prodalo za poloviční cenu okolo 90 kusů. Neuvěřitelný zájem veřejnosti potěšil vedení společnosti, a ta pro závodníky a návštěvníky připravila spoustu lahůdek v podobě samotného závodu a bohatého doprovodného programu na každém závodě. O zábavu se kromě nadšených amatérů postarají kapely a DJ´s. Kentoya stany budou rozděleny do dvou různých hudebních stylů, v hlavním stanu se budou hrát žánry jako Disko, R´n B a ve stanu chill out příjemná relaxační hudba.

Kentoya Freeride Cup je v současné době jediný závod svého druhu pro veřejnost. Závodníci jsou amatéři a nepotřebují žádné oprávnění ani licenci. Na motocyklu Trigger si zazávodí jak 15letá děvčata, tak 60letí pánové. Kentoya touto akcí podporuje mladé talenty a širokou veřejnost v zájmu o motokrosový sport a nabídla lidem motocykly za poloviční cenu spolu se startem na motokrosových závodech. Dále závodníci dostali akční nabídku koupi bezpečnostních prvků. Všichni dostanou dresy Kentoya Freeride Cup, dárky od sponzorů a při výhře hodnotné ceny. V neposlední řadě o ně bude královsky postaráno v Kentoya V.I.P prostoru, kam budou moci jen vyvolení a novináři.

Samotné závody začnou již v dopoledních hodinách ale hlavní a nespoutaný Kentoya Freeride Cup se pojede ve 13.00. V tento čas se rozjede i očekávaná Kentoya party ve stanech. Diváci budou mít jedinečnou šanci nasát adrenalinovou atmosféru v prostředí závodiště.


O zábavu se na závodech budou starat mimo jiné tyto kapely a DJ´s:

22.5.2004 - Krásný Dvůr u Žatce
Kapely: EASTPARK
DJ´s: Kuba Soulcheck, Voita, Sla:vek
19.6. 2004 – Ředhošť u Roudnice nad Labem
Kapela: CLOU
DJ´s: Kuba Soulcheck, Kwe, Bart
5.7. 2004 – Holice u Pardubic
Kapela: INDY & WICH
DJ´s: Kuba Soulcheck, Skupla, Kato
21.8. 2004 – Dalečín u Nového města na Moravě
Kapela: Prague Union
DJ´s: Kuba Soulcheck, Rijechy, Enemy
26.9. 2004 – Kozmice u Benešova
Kapela: Bow Wave
DJ´s: Kuba Soulcheck, Emmit, Babylonrocker
31.10. 2004 – Záboří nad Labem u Kolína
Kapela: Southpaw
DJ´s: Kuba Soulcheck, Rawal /a.k.a. Disciple X/, LPD

PR a tisk info








 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose