www.car.cz
 

Ostrý start sezóny se přiblížil, premiéra AUDI DTM týmu BRT proběhne v Brně
     24.4.2007 19:30 - tisková zpráva


Už jen dny a hodiny dělí členy Bohemia Racing Teamu od ostrého startu letošní okruhové sezóny. Tím bude o následujícím víkendu tradiční Jarní cena Brna na Masarykově okruhu. Stáj zde premiérově nasadí letošní horkou novinku – AUDI A4 DTM.

 

Kevlarový speciál bude startovat jak v sobotním vytrvalostním závodě na tři hodiny, tak i v nedělním sprintu na deset kol. Ve tříhodinovce se budou za jeho volantem střídat prioritní jezdec BRT Milan Maděryč a jako hosté Jan Kopecký a Tomáš Kostka. Nedělní krátký závod bude pilotovat Maděryč.

 

Do tříhodinovky tým ovšem nasazuje i starší model AUDI A4 Supertourismo a ten bude mít osvědčenou posádku z předchozích roků. Spolu s Milanem Maděryčem jej povede Jaroslav Páral. „Milan bude tedy mít  dost náročnou sobotu a pro tým to bude znamenat nezbytnost velice promyšlené strategie pro střídání jezdců, tankování a přezouvání,“ připustil týmový manažer Petr Najman.

 

Jsme ale velice dobře připraveni a počítáme se vším. Už také víme, že při úvodním podniku okruhového mistrovství se v Brně sejde skutečně hodně důstojná konkurence. Na roštu by měly stát celkem čtyři stroje specifikace DTM, ale také mnoho strojů Porsche, Ferrari a BMW. Krom toho jsou ale přihlášeny i takové lahůdky jako Lamborghini Gallardo a Chevrolet Corvette. Celkem se tříhodinovky má účastnit přes šedesát vozů,“ dodal manažer.

 

Doplnil, že tým se do Brna přesouvá už v úterý a během středy a čtvrtka bude ještě naplno testovat tak, aby bylo vše připraveno na páteční měřené tréninky před letošními prvními velkými bitvami.

 

Sobotní tříhodinovka startuje v půl šesté navečer a nedělní sprint ve 13 hodin a 45 minut.

 

(23.4. 2007)   

 


 
 
Fotogalerie:   EuropaTruckTrial v rakouském Edt bei Lambach,foto M. Ježek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose