www.car.cz
 

Třetí místo z okruhové JCB pro Alfa Romeo Racing Hardware Team.
     3.5.2007 07:52 - tisková zpráva


Skvělé třetí místo si z vytrvalostního tříhodinového závodu na okruhu při
Jarní ceně Brna přivezla posádka Lasha Menabde a Jan Flemr v Divizi 4 do
2000cc s vozem Alfa Romeo 147 GTA. Druhá posádka Vladimír Franc a Jan Jež už však neměla takové štěstí a odpadla ze závodu po hodině jízdy.
Důvodem byla v podstatě banální závada "korunové" součástky - prasklé těsnění hlavní hřídele v převodovce, které pak propustilo převodový olej na spojku a to byl konec závodu.

Robert Lucák, manager teamu: "České mistrovství pro nás začalo úspěšně.
Lasha s Honzou odvedli standardní výkon a se třetím místem jsme minimálně počítali. Povzbuzující je skutečnost, že oba jezdci velmi zrychlují a předpokládám, že další závody budou pro ně ještě úspěšnější. Bohužel technická závada u druhé posádky nás mrzí. Honza Jež se velmi těšil na svojí závěrečnou část závodu, která měla být jeho vytrvalostní premiérou. Musím také vyzdvihnout výkon Vládi France, který udržoval Alfu Romeo 147 GTM necelou hodinu na třetím místě a zajížděl velmi vyrovnané a rychlé časy."

Nyní se celý team chystá na mostecký okruh, kde pokračuje Mezinárodního mistrovství České republiky ve dnech 10.-13.5. 2007. Ve vytrvalostním závodě na 3 hodiny uvidíme všechny jezdce teamu a v nedělním sprintu nastoupí i Honza Jež s naší nejrychlejší Alfou Romeo 147 EVO.

Naše kartingová divize začíná ve stejném termínu seriál motokárových závodů Hobby Cup 2007 na okruhu ve Vysokém Mýtě. Do závodů nastupují Robert Lucák Jr., Petr Stoklasa a Filip Putner.



Více info: www.racinghardwareteam.com 


Robert Lucák
team manager


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - Divize 4, foto Radek Holub

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose