www.car.cz
 

V holandském Assenu pokračovalo MS Supersport i s českým týmem Intermoto.
     3.5.2007 07:55 - tisková zpráva


Další závod proběhl v holandském Assenu

Tatu Lauslehto se v závodě oproti kvalifikaci polepšil o 9 pozic, Tomáš Mikšovský získal pozic sedm, přesto to týmu Intermoto Czech na zisk bodů nestačilo.

 V holandském Assenu pokračovalo Mistrovství světa Supersport. Královéhradecký tým Intermoto Czech k tomuto pátému závodu letošní sezóny nasadilo vedle Fina Tatu Lauslehta Tomáše Mikšovského, který se tak po bezmála roce opět posadil na motocykl o obsahu 600 ccm.

Tatu Lauslehto se do závodu kvalifikoval 32. časem, v závodě si poté polepšil o devět pozic a cílem tak projel na 23. pozici. Tomáš Mikšovský byl v kvalifikaci hned za svým finským kolegou, závod poté pro něj znamenal nejen krásný souboj se Španělem Fornerem a Holanďanem Van Ginhovenem, ale především pak posun o sedm pozic, když cílem projel na 26. místě.

 Josef Kubíček – manažer týmu "Tomáš nejel skoro rok na šestistovce a proto jsme nemohli očekávat výrazné prosazení mezi nejlepší, přesto si myslím, že nám určitě pomohl v dalším vývoji našich motocyklů. Jeho jezdecký styl je již přeorientovaný na litrový stroj. Jak jsme si všichni uvědomili, začíná z něj vyrůstat opravdový profesionální jezdec pro Endurance, tedy pro vytrvalostní závody, které jsou od letošní sezóny jeho prvořadým zaměřením.

Tatu Lauslehto je v jezdeckém útlumu. Víme, že se nám nepodařilo získat dobrý výsledek, ale pro jeho dosažení jsme rozhodnuti udělat maximum. Musíme vzniklou situaci rychle a především radikálně řešit. Prvořadou otázkou je, kdo pojede v Monze? V Mistrovství světa jezdí 38 jezdců a všichni velmi rychle. My nyní musíme stabilizovat naše jezdecké obsazení.

Doufáme v uzdravení jak Willyho de Angelise, tak v Matta Lagriveho. Zda to bude již pro příští vík end na Monze zatím nevíme. Vše se dozvíme koncem tohoto týdne."

Petr Štola

Media servis


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose