www.car.cz
 

Mičánek se pokusí vylepšit premiérovou 12 příčku a bodovat v Porsche Cupu
     3.5.2007 19:40 - Pavel Jelínek


Brněnský automobilový závodník Jiří Mičánek se pokusí v neděli v německém Oscherschlebenu dosáhnout na své první body v seriálu Porsche Carrera Cup. Před dvěma týdny v premiéře tohoto seriálu na Hockenheimringu skončil Mičánek po dobrém výkonu na dvacátém místě.

Společně s Mičánkem zasáhne do závodu i další brněnský jezdec Vladimír Hladík, který první závod kvůli technické závadě nedokončil, když mu vyletěla ojnice z motoru.

"Měli jsme perných deset dnů. Automobilka Porsche závadu uznala a dostali jsme nový motor. Ale celé auto jsme museli přestavět a odzkoušeli jej v testech na brněnském letišti," řekl vedoucí brněnské stáje Jiří Mičánek senior, který má z nadcházejícího závodu v Oscherslebenu obavy. "Pořadatelé trať vylepšili novou zpomalovací zatáčkou, která je velmi nebezpečná. Chybí v ní úniková zóna," poznamenal Mičánek.

Kromě obou brněnských jezdců startují v tomto seriálu ještě další dva čeští závodníci Adam Lacko a Jiří Janák.

   

JIPo


 
 
Fotogalerie:   Albacete 2006 a Adam Lacko, foto Oscar Hoogendorn

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose