www.car.cz
 

Rekordní první čtvrtletí u automobilky Fordu
     4.5.2007 11:25 - tisková zpráva


  • 1258 registrovaných vozů
  • Nejúspěšnější první kvartál i březen za deset let
  • Ford okupuje čelní pozice mezi dováženými vozy

Celkový počet 1258 registrovaných nových osobních a užitkových vozů za březen letošního roku znamená, že se společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o., v tomto období stala nejúspěšnějším automobilovým importérem v ČR. Březnový úspěch tak završil prodejně skvělé první čtvrtletí letošního roku – pro český Ford dokonce vůbec nejúspěšnější první kvartál (i březen) za posledních deset let!!!

Za první čtvrtletí roku 2007 zaznamenal český Ford celkem 2957 nově registrovaných osobních a užitkových vozů – a to pro společnost znamená prodejně nejlepší první kvartál od roku 1997! Od začátku roku tak Fordu patří 6,6 % českého trhu novými osobními a užitkovými automobily.

Proti stejnému období loňského roku si tak Ford v České republice polepšil o 407 zaregistrovaných vozů, což znamená téměř šestnáctiprocentní zvýšení prodeje. O tom svědčí i tabulka nejprodávanějších dovážených vozů, jež má svého leadera ve Fordu Focus, následovaného Fordem Transit.

„Skvělé prodejní výsledky Fordu jsou jen dalším potvrzením skutečnosti, že naše dlouhodobá prodejní strategie pro ČR funguje", komentoval úspěch českého Fordu jeho generální ředitel Vladimír Vošický.

 

Ford


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - Divize 4, foto Radek Holub

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose