www.car.cz
 

Trucker David Vršecký zkusí o víkendu v Náměšti vrchy !!!
     4.5.2007 18:37 - tisková zpráva


Ve zbrusu nové roli se přestaví již zítra David Vršecký. Druhý muž průběžného pořadí truckového šampionátu se totiž zúčastní v Náměšti nad Oslavou se supertruckem Buggyra závodu do vrchu, který je součástí mistrovství ČR.

Mám rád výzvy a zastávám názor, že člověk by měl v životě zkusit všechno,“ přiznává Vršecký s tím, že mu jako zdroj inspirace sloužil rovněž stájový kolega Markus Bosiger, který jezdí stejné závody ve své domovině.

Byl jsem se na ten kopec podívat. I když nemám s podobnými podniky prakticky žádné zkušenosti, řekl bych, že to bude dobré.“ Vzhledem k tomu, že supertruck disponuje výkonem přes tisíc koní razí David teorii, že čím větší kopec a pomalejší zatáčky, tím lépe.

V rychlých zatáčkách totiž budeme ve srovnání s lehkými vozy ztrácet. Každopádně se bude jednat o hodně zajímavou konfrontaci aut i stylů. I když jedu pochopitelně mimo pořadí, dám do toho všechno. Už proto, že v Náměšti pojede i Václav Janík z Nutrend Racing Teamu, se kterým máme v létě startovat v několika závodech na okruzích.“

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Noční etapa Agrotec Iveco Rally 2007, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose