www.car.cz
 

Mokrý začátek druhé etapy 35. Rallye Český Krumlov
     5.5.2007 08:57 - tisková zpráva


Dnes je na programu 35. Rallye Český Krumlov druhá etapa. Na soutěžící posádky čeká celkem sedm rychlostních zkoušek v celkové délce 144,40 kilometrů. Jako první se pojede rychlostní zkouška Kohout, která měří 15,48 kilometrů. Průjezd touto zkouškou bude velice obtížný, protože v noci přišel na českokrumlovsko slibovaný déšť a stále prší. Na Kohoutu je spousta vytahaného bláta a za mokra bude tato erzeta ještě obtížnější.

 

Poté čeká na soutěžící dvojitý průjezd rychlostní zkouškou Malonty, která má letos 29,81 kilometrů. Tento legendární test dokonale prověří posádky, které odstartovaly do závěrečné etapy. Po tomto maratónu se soutěžící přesunou k rychlostní zkoušce Větrná, která v prodloužené variantě měří 25,37 kilometrů. Z Větrné zamíří posádky na superspeciální zkoušku na Výstavišti v Českých Budějovicích. Z této rychlostní zkoušky bude opět probíhat on-line přenos na internetu. Na závěr druhé etapy se posádky vydají na opakované průjezdy zkoušek Kohout a Větrná.

 

První soutěžní auto by se mělo v cíli soutěže, který bude na parkovišti v Jelení zahradě pod českokrumlovským zámkem, objevit v 17,35 hodin.

 

Informace přímo od vedoucího trati Jindřicha Kunce: „Jsem na Kohoutu, prší tady a je mlha“.

 

 

Aktuální informace získáte na oficiálních stránkách www.rallyekrumlov.cz.

         Tiskové středisko 35. Rallye Český Krumlov © 2007


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - Divize 4, foto Honza Holub

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose