www.car.cz
 

Očekávaný nový Ford Mondeo pod 600 000 korun!
     7.5.2007 09:22 - tisková zpráva


Nový Ford Mondeo, jedna z nejvíce očekávaných letošních automobilových premiér v Evropě, už se začal vyrábět - a zakrátko se již objeví na českých silnicích. Český Ford už také zveřejnil první ceny.

Cena nového Mondea tak bude začínat částkou 599 990 korun – a to je vzhledem k tomu, co všechno Mondeo nabízí (ať už mluvíme o prostoru, designu, jízdních vlastnostech, prémiové kvalitě, vyspělých technologiích či bezpečnosti) cifra více než rozumná. V základní ceně každého Mondea přitom bude ABS, elektronický stabilizační systém IVD, klimatizace, sedm airbagů, elektricky ovládaná okna i zrcátka - ale třeba i Fordova specialita: bezzátkový systém plnění paliva s detektorem správné palivové pistole, tzv. Ford Easy Fuel.

„Nový Ford Mondeo přináší proti původnímu modelu (a už ten byl ve střední třídě považován za etalon kvality) úplně jinou úroveň ve všech důležitých parametrech, navíc okořeněnou agresivním a prakticky nezaměnitelným designem", říká Vladimír Vošický, generální ředitel českého Fordu. „Tím spíš jsme si jisti, že se Mondeo stane skutečným pojmem českého automobilového trhu".
 

 

Ford


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - D4, požár BMW M3GTR V8, foto Radek Holub

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose