www.car.cz
 

Reakce pořadatelů Krumlova na vyjádření z tiskové zprávy k vyloučení posádky ...!
     7.5.2007 17:14 - tisková zpráva


Reakce na vyjádření marketingového ředitele Subaru ČR

 

Ředitelství 35. Rallye Český Krumlov je nuceno vyjádřit podiv nad prohlášením pana Ing. Zdeňka Zikmunda, marketingového ředitele Subaru ČR, které je součástí oficiálního komuniké Rally Teamu Subaru ČR za dne 6. května 2007.

 

Vyloučení posádky Vojtěch Štajf – Jiří Černoch po závěrečné technické kontrole v cíli naší rallye je výhradně věcí delegovaných činovníků, tedy technických a sportovních komisařů. Pan Ing. Zikmund se sám označil za laika, proto by se neměl pouštět do spekulací a obviňovat pořadatele Rallye Český Krumlov z podjatosti.  Podle platných sportovních řádů rozhodují o podobných záležitostech pouze a jedině komisaři, pořadatel nemá možnost jakkoliv jejich rozhodování ovlivnit!

 

Oceňujeme postoj pana Vojtěcha Štajfa, který ač se cítí nevinný, nevznesl proti rozhodnutí sboru rozhodčích jakýkoliv protest a uznal, že byl vyloučen naprosto v souladu s řády.

 

Pro žádného pořadatele není podobný verdikt jury příjemný, ani pro nás!

 

Sportovního výkonu posádky Štajf – Černoch na naší soutěži si vážíme a byli bychom rádi, aby Rally Team Subaru ČR uvedl věc na pravou míru.

  

Aktuální informace získáte na oficiálních stránkách www.rallyekrumlov.cz

Ředitelství 35. Rallye Český Krumlov, 35. Rallye Český Krumlov © 2007


 
 
Fotogalerie:   Brněnská předzvěst GéTéček od V.Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose