www.car.cz
 

K&K Racing Team míří za reparátem na sever Čech
     9.5.2007 13:00 - tisková zpráva


Druhý díl okruhového šampionátu zamíří o víkendu na mostecký autodrom

  

Po nevydařeném úvodním dílu mezinárodního mistrovství ČR v Brně, kdy se týmoví  mechanici museli vyrovnávat s technickými závadami, zamíří 2 nové modré BMW M3 GTR V8 na sever Čech.

 

„Všechny závady se nám podařilo identifikovat a odstranit, několik věcí ještě vylepšit. Auto, které v Brně hořelo, se muselo kompletně vystrojit, vyčistit, polovina dílů vyměnit, ale zvládli jsme to a ,,empětka,, je jak nová. Také ,,emtrojka,, je po nezaviněné kolizi Dana Suchého kompletně opravená a připravená uspět především ve 3-hodinovce,“ tvrdí Petr Kačírek. 

 

O reparát se budou Marcel Kusín, Petr Kačírek, Matěj Kotrba snažit ve sprintu v kategorii D4 nad 200ccm. Na trať vytrvalostního závodu se v týmových barvách vydá také Dan Suchý, který bude spolu s Matějem tvořit jednu z dvou posádek K&K Racing Teamu na startu: „Dan měl v Brně kolizi s malým polským Fiátkem, ale neměl na ní žádný podíl viny, on je velice spolehlivý a zároveň rychlý jezdec, ale v poslední době má smůlu na  soupeře, kteří nezvládají svůj vůz.“

 

V moravské metropoli vládla Divizi 4 dvojice Antonín Charouz, Milan Maděryč. Rozšíří BMW souboj mercedes vs. Audi? „Překvapením pro soupeře bude jistě nasazení i druhého ,,osmiválce“ M3, který je identickou kopií svého o 2 měsíce staršího ,sourozence, ale dělat si ambice na rovný boj se speciály DTM, by bylo přehnané. Můžeme však vytěžit něco z jejich vzájemného souboje, při kterém mohou chybovat a tam by pak byla šance pro nás,“ zamýšlí se nad víkendem Petr. 

 

www.kkracingteam.cz 


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - D4, požár BMW M3GTR V8, foto Radek Holub

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose