www.car.cz
 

První květnový MOTORTIP je tu ! Hustopeče, Šternberk, Drak i Násedlovice…
     10.5.2007 00:28 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný v kabelových televizích a na celé Vysočině na TV Prima, přináší opět řadu příspěvků z různých motoristických disciplín, přičemž hlavní reportáží je ta z nedávné hustopečské rallye. Pořad je nyní nově vysílán také v celostátní síti UPC.

 

Do prvního květového Motortipu jsme připravili ohlédnutí za závodem do vrchu Brněnský drak, za rakouskou šotolinovou Triestingtal rallye,  letošním premiérovým závodem KW Berg Trophy v Násedlovicích i off road marathónem v blátě u Šternberka. Dále pak rozhovor o chystaných novinkách s managerem červnového  Autosalonu Brno a hlavní reportáž pořadu bude patřit dubnové Agrotec  Iveco rallye Hustopeče, druhému dílu mistrovství republiky v rallye. Mimochodem se kolegům podařilo natočit množství dramatických situací a to především výlet do vinice v podání Vladimíra Barvíka. Před úplným koncem pořadu si s námi můžete zasoutěžit o vstupenky na Autosalon Brno 2007 a další pěkné ceny,“ uvedl konkrétní obsah Pavel Jelínek, šéfredaktor pořadu.

 

Již nyní pak je tento květnový díl ( z technických důvodů rozdělený na čtyři díly) k vidění na internetu, přičemž je možné jej vidět KDYKOLIV !! Více můžete vidět na: http://www.e-auto.cz/ nebo http://www.car.cz/ v sekci MotorTip.

 

Nebo přímé odkazy zde:      

http://www.youtube.com/watch?v=cDOYpvtSSr0

http://www.youtube.com/watch?v=PgjF-5JPoHo

http://www.youtube.com/watch?v=0Q2_PbAOsL0

http://www.youtube.com/watch?v=k2DYINfC5NM

 

Pořad je možné nadále vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE vysílání. Připomeňme ještě poměrně čerstvou novinku, že MotorTip se vrátil do sítě UPC, kde je ale vysílána jen jeho zkrácená verze na dvakrát 12 minut. ( první část tento týden a druhá pak příští týden).

 

„Bohužel bylo v minulých dnech po několika letech přerušeno vysílání našeho magazínu na severu Čech v síti TV Lyra, kde nyní mají nové programové a vysílací schéma a MotorTip se do něj momentálně nevejde,“ doplňuje Pavel Jelínek.

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( TV Prima) a v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně, a celostátně v síti UPC. Dále v  lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)

www.upc.cz

 

Poděkování patří také mediálním partnerům pořadu MotorTip, u kterých najdete program pořadu:

 

http://www.ewrc.cz  

http://www.emk.cz

http://www.e-auto.cz/    

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.mediasport.cz 

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.vft-video.com/ 

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

 

a dalším !

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_květen_01


 
 
Fotogalerie:   FIA GT SILVERSTONE © DDPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose