www.car.cz
 

AMERICKÝ CHOPPER vjíždí do ČTVRTÉ SEZÓNY!
     18.5.2007 16:02 - tisková zpráva


Rodinka Teutulů je ZPĚT! 

Praha, 17. května 2007 - Teutulové znovu vyrážejí do nové sezóny populárního seriálu AMERICKÝ CHOPPER a diváci se můžou již teď těšit na dramatické okamžiky tvůrčího napětí mezi Paulem starším, Paulem mladším a Mikeym, burberry outlet online store kteří se snaží nakreslit a postavit vlastní motorku. Již čtvrtá řada seriálu AMERICKÝ CHOPPER poběží premiérově na Discovery Channel každou sobotu od 20 hod. Repríza se vysílá následující den - každou neděli od 18 hod.

 

Ve čtvrté řadě seriálu se jedni z nejlepších mechaniků chopperů na světě, hoši  z firmy Orange Country Choppers (OCC), RC Motorcycles zabydlují ve svém novém působišti, které na ploše osmi a půl tisíce metrů čtverečních obsahuje montážní dílnu, servisní středisko, obchod, kanceláře a předváděcí prostory. Nové epizody zachycují nejen přestavbu původních prostor spojenou s expanzí OCC, ale také zajímavé vazby a vztahy mezi Paulem Teutulem starším, jeho syny Paulem a Mikeym, rozvětvenou rodinou Teutulů a jejich zaměstnanci v OCC, jejichž počet mezitím vzrostl na více než 70. Diváci nahlídnou do zákulisí úspěšného podnikání Teutulových, ale hlavně půjde o motorky - vždyť OCC staví jedny z nejagresivnějších a nejnápaditějších strojů na světě. Kromě strojů, které staví Paul starší s Paulem mladším, se v seriálu představí model inspirovaný závody Indy racing, na jehož tvorbě se podílel Danica Patrick a který byl postaven pro GoDaddy.com. Diváky jistě zaujme též chopper Peavey Amps.

AMERICKÝ CHOPPER je tady opět se spoustou humoru, ale i vášnivých diskuzí a v následujících dílech nám ukáže, jak konstruktéři chopperů zápasí s různými překážkami a pak slavní své tvůrčí triumfy.

 

POPIS EPIZOD:

 

Epizoda 1: mašina LUGZ 1

Teutulové si nasadili pracovní boty a vrhli se po hlavě do svého nového projektu – mašiny inspirované tvarem boty, kterou mají postavit pro obuvnickou firmu Lugz. Během práce na stroji se však kluci z OCC musejí rozloučit s jedním zkušeným a vysoce ceněným zaměstnancem, což znamená další překážku: rám musejí zvládnout udělat sami. Paul starší se pohádá se svým synem ohledně dalšího postupu, práce na projektu se zastaví a Paul starší začne synovi vyčítat, že do práce nedává vše.

 

 

 

 

Epizoda 2: mašina LUGZ 2

OCC se konečně pořádně rozjeli, práce jim jde od ruky a stroj pro obuvnickou firmu Lugz Footwear Company je těsně před dokončením. Neočekávanou překážku však představuje návrh koženého polstrování sedadel. OCC se proto spojí s renomovaným sedlářem Danny Grayem a Paul mladší vyráží na cestu do Kalifornie, aby zde na práce dohlížel. Když probíhá konečná kompletace stroje, začnou si konstruktéři dělat obavy, zda jej stihnou klientovi dodat včas. Hlavně Paul starší popohání zbytek týmu, aby se vše stihlo a stroj mohl být představen na veletrhu Magic Clothing Convention v Las Vegas, jak bylo dohodnuto.

 

Epizoda 3: mašina Eragon 1

OCC se vrhají do úplně nového projektu, jímž je motorka ve tvaru draka inspirovaná filmem Eragon. Hned po návštěvě filmového štábu se chlapci z OCC pustí do designu motocyklu. Pro inspiraci vyrazí na festival New York Renaissance Fair. Výroba pokračuje podle plánu, a tak Mikey dostává nápad trochu se uvolnit a uspořádat zápasnické klání v rámci OCC.

 

Epizoda 4: mašina Eragon 2

OCC nadále tvrdě pracují na stroji Eragon. Projekt se již pomalu chýlí k dokončení, když Paul mladší přizve další zkušené řemeslníky, aby motorku vyladili do úplně skvělé podoby. Chlapci se chystají udělat poslední práce, přičemž OCC mezitím zapůjčí jednu svou cennost nově založenému Hasičskému muzeu Orange County. Eragon je už skoro hotový, když Cody přehlédne jistou maličkost a zároveň s tím dorazí zprávy o plánovaném debutu stroje – hrozí, že celý projekt skončí fiaskem.

 

 

Epizoda 5: Otec proti synovi 1

Dějiny Orange County Choppers vstupují do zcela nové kapitoly, neboť firma dostane zcela nové sídlo. Rodinný byznys expanduje, a tak Paul starší hází synovi rukavici a vyzívá ho, aby vystavěl nové ústředí firmy. Jsou rozděleny úkoly, buduje se a napětí stoupá. Navzdory značné rivalitě mezi otcem a synem si však Teutulové najdou čas i na své tradiční legrácky.

 

Epizoda 6: Otec proti synovi 2

Spor otce se synem je sporem staré a nové školy – oba dva nicméně pokračují v závodě o to, kdo jako první postaví novou motorku OCC. Firma dále expanduje a Paul starší se snaží její vedení udržet v rodině, proto povolává na pomoc třetího syna Dannyho. Zároveň se na pultech objevuje nová kniha Teutulů, chlapci vyrážejí na tour, aby podpořili její prodej a poděkovali svým věrným fanouškům. Nová budova je téměř před dokončením a dva týmy pracující na motorkách čeká konečné zúčtování. Na velkolepém otevření nového centra jsou představeny obě dvě motorky – teď už zbývá jen hlasovat o to, která z nich se bude vyrábět

 

Epizoda 7: Go Daddy 1

Nový projekt, na němž mají OCC pracovat, je internetové povahy – www.aptime.me dostali totiž za úkol postavit motorku pro internetový server GoDaddy.com. Už při návrhu nového modelu se Jason Pohl a Paul mladší nemohou shodnout, který směrem bude projekt pokračovat, až do celé záležitosti musí vstoupit Paul starší a chlapce trochu uklidnit. Když je projekt klientem odsouhlasen, Jason a Paul mladší si jdou trochu vyrazit, jenže je dokonale zastíní chlápek jménem Dave. Práce na motorce utěšeně pokračují a stejně tak roste poptávka po značce OCC – to chlapce zavádí až do Las Vegas, kde představují svůj speciálně upravený model Chevroletu. Jak se model blíží dokončení, Paul starší dospívá k názoru, že se mu věci tak trochu vymykají z rukou a že bude muset v rámci rodiny trochu přitvrdit disciplínu.

 

 

 

Epizoda 8: GoDaddy2

Zase vidíme tým v plné práci – chopper pro GoDaddy.com zbývá už jen nalakovat. Mikey s otcem se vyrážejí odreagovat na závodní dráhu, kde Mikey oslňuje svým uměním pilotku Indy cars Danicu Patricka. Při úplně posledních pracích na stroji se opět probouzí k životu tradiční rivalita mezi Paulem starším a Paulem mladším, až hrozí, že vše skončí v totálním chaosu. Mikey splní slib a vezme Vinnieho na den do lázní. Motorka je hotová, teď už zbývá jen čekat na její slavnostní představení při víkendu, kdy se hraje Superbowl.

 

Epizoda 9: Flowjet Bike 1

OCC hned začínají s dalším projektem, jímž je chopper pro firmu FLOW Corporation. FLOW dodalo svůj nový motorový člun, OCC přidalo do společného projektu profesionální schopnosti, takže se Paul mladší a Pohl můžou vrhnout s plnou vervou do práce. Uprostřed projektu však Paul starší požádá Paula mladšího a Mikeyho, aby mu pomohli s přestavbou rodinného sídla. Projekt nikterak nespěchá, takže oba chlapci si ještě stačí vyjet do pouště, aby si tu trochu zařádili na motorkách. V dílně pak Mikey rozjíždí svůj tajný projekt, který značně znervózní Paula staršího.

 

Epizoda 10: Flowjet Bike 2

OCC pokračují v práci na chopperu pro firmu FLOW a mohutný motor vodního skútru se ukazuje jako opravdu zajímavá novinka. Mikey mezitím dokončí svůj tajný projekt „Kolo viny“ a Paul mladší stráví nějaký čas se svou matkou. Projekt jde jako po másle, takže chlapci ještě mají čas vyrazit si na paintball, aby si trochu odpočinuli. Motorka je pak představena na konferenci IMTS v Chicagu.

 

KONEC

 

 

Ilustrační fotografie k pořadům Discovery najdete na webových stránkách www.press.discovery.com

 

 

O společnosti Discovery Communications Inc.

Discovery Communications je globální mediální společnost s předním postavením na trhu. Z původní televizní stanice Discovery, která začala poprvé vysílat ve Spojených státech roku 1985, rozšířila svoje aktivity až na současných 170 zemí světa a celkem 1,4 miliardy předplatitelů.

Discovery Networks International nabízí 17 televizních stanic, které sleduje 687 milionů předplatitelů. V regionu Evropy, Afriky a Blízkého východu nabízí 12 televizních stanic Discovery 183,5 mil. předplatitelům ve 104 zemích program ve 22 různých jazycích.

Discovery Communications vlastní čtyři akcionáři: společnosti Discovery Holding Company (NASDAQ: DISCA, DISCB), Cox Communications, Inc., Advance/Newhouse Communications a John S. Hendricks, který je zakladatelem společnosti a zároveň předsedou správní rady.

 

V případě zájmu o bližší informace kontaktujte:

 

Mmd

Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants

Blanka Svobodová

 

 

PR 

 

 


 
 
Fotogalerie:   Rally Lužické hory 2007 - foto Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose