www.car.cz
 

Truckeři o víkendu trochu zbrzdí u Mohelnice na Olomoucku dopravu
     17.5.2007 19:12 - tisková zpráva


EXTREM TRUCK – TRIAL ZKOMPLIKUJE ŽIVOT ŘIDIČŮM

 

MOHELNICE – Dopravní problémy zřejmě způsobí v okolí Mohelnice na Olomoucku už v pátek 18. května a pak po oba víkendové dny závody v truck – trialu.

 

Na extrémní klání  ČSAD Logistik cup se totiž chystá na šedesát posádek a pořadatelé očekávají účast minimálně deseti  tisícovek diváků. Sdělila to ředitelka závodu Zuzana Boučková.

 

 

 

Především příjezd silných terénních tahačů, armádní techniky, ale i prototypů a off – roadů určitě zkomplikuje dopravu už v pátek od 15. hodiny ze všech stran Mohelnice,“ řekla ředitelka. Podle ní bude záležet na ukázněnosti řidičů, do jaké míry se tak stane. „Příjezdové cesty do mohelnického lomu jsou pečlivě značeny, takže by nemělo docházet k závažnějším problémům, přesto prosíme o shovívavost,“ žádá před akcí ředitelka.

 

 

Extrem Truck Trial je nejnáročnější disciplínou pro nákladní vozy, je to podívaná plná karambolů, neuvěřitelných překážek včetně vodních příkopů a neskutečných sklonů tratí. Pořadatelé lákají diváky také na závody zmenšených modelů trucků, akrobatickou show, výstavu armádních vozů, soutěže pro děti, taneční zábavu nebo ohňostroj.

 

 
PR 

Bohumil Roub,

Více se dozvíte na www.extremtrucktrial.cz

 

Jména výherců soutěže  o vstupenky na tuto  akci najdete brzy na jiném místě našeho webu !


 
 
Fotogalerie:   Brisk WRC 01

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose