www.car.cz
 

Druhý květnový MOTORTIP. Rallye, vrchy i akce v terénu …
     18.5.2007 23:10 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne i polovině května pestrou směs příspěvků z různých motoristických disciplín. Největší prostor bude věnován automobilové rallye, ale diváci mohou vidět také závody do vrchu, motokros a sajdkárkros, i závody na okruzích. A to včetně řady on boardů. Na závěr jsou  připraveny hned dvě soutěže o vstupenky na zajímavé akce.

 

Konkrétně jsme připravili ohlédnutí za slovenskou rallye Tatry v okolí Půchova a poté za startem tuzemské vrchařské sezóny , který byl tradičně v podobě akce Brněnský Drak v protisměru Masarykova okruhu. Několika rozhovory se také ještě vrátíme k Valašce a k hustopečské rallye a mimochodem v nich připomeneme letošní kotrmelce Josefa Semeráda, potkání se srnkami ve stoosmdesáti Jana Jelínka, či akční výlet do vinice v podání Vladimíra Barvíka,“ vypočítává jednotlivé příspěvky Pavel Jelínek, tvůrce pořadu a pokračuje: „Další příspěvek patří motokrosu a závodu v Pacově a nechyběli jsme ani na pokračování tzv. velkého šampionátu v rallye v Českém Krumlově, kam se ovšem ještě příště vrátíme podrobněji. Blížícímu se Autosalonu Brno 2007 je věnován další rozhovor s jeho managerem ing. Čiklem, tentokrát na téma ženy a vozy pro ně. Krátce se podíváme i na Lužickou rallye, druhý podnik ve sprintrallye, ale také do terénu na závod v sajdkárkrosu v Kramolíně a dále na úvod okruhového desetidílného seriálu BMW 1 Challenge, který má za sebou první dva letošní dvojzávody. Před úplným koncem pořadu si s námi můžete zasoutěžit a to hned dvakrát – o vstupenky , ale i další ceny, na již zmiňovaný Autosalon Brno a o vstupenky na závody WTCC, tedy  mistrovství světa cestovních vozů, které budou za necelý měsíc na okruhu v Brně.“

 

Doplnit ještě můžeme, že příští MotorTip bude patřit Rallye Český Krumlov, Rallye Lužické hory, ale také okruhové Jarní cena Brna a druhému závodu okruhové sezóny v Mostě. A nejen to. Již nyní pak je tento druhý květnový díl ( z technických důvodů rozdělený na čtyři části) k vidění na internetu, přičemž je možné jej vidět KDYKOLIV !! Více můžete vidět na: http://www.e-auto.cz/ v sekci MotorTip a to s přímými odkazy na video.

 

Pořad je možné nadále vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE vysílání. Připomeňme ještě poměrně čerstvou novinku, že MotorTip se vrátil do sítě UPC, kde je ale vysílána jen jeho zkrácená verze na dvakrát 12 minut. ( první část od pondělí do čtvrtka a druhá pak následující týden).

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí  ráno) a v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně, a celostátně v síti UPC. Dále v  lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)

www.upc.cz

 

Poděkování patří také mediálním partnerům pořadu MotorTip, u kterých najdete program pořadu:

 

http://www.ewrc.cz  

http://www.emk.cz

http://www.e-auto.cz/    

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.mediasport.cz 

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.vft-video.com/ 

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

www.RELY.CZ

a dalším !

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_květen_02

 


 
 
Fotogalerie:   Lužická rallye , foto Jiří Rohlena

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose