www.car.cz
 

Kawasaki den ve čtvrtek na brněnském Automotodromu
     22.5.2007 23:55 - tisková zpráva


Ve čtvrtek 24.května jsou na Masarykův okruh srdečně zváni všichni příznivci značky Kawasaki. Na programu dne budou nejen jízdy veřejnosti po závodní dráze, ale i freestyle show Petra Kuchaře.

Akce začíná již před devátou hodinou ráno, kdy se všichni majitelé motocyklů Kawasaki mohou zaregistrovat na jízdy veřejnosti po závodní dráze. Samotné jízdy pak budou probíhat od 9:00 do 18:00 hodin s polední přestávkou od 13:00 do 14:00 hodin. Každá jízda bude trvat 15 minut, poté bude následovat pětiminutová přestávka a další jízda. Každý zájemce se může zaregistrovat maximálně na dvě jízdy.

V jednu hodinu po poledni zvedne všem adrenalin v krvi freestylové vystoupení Petra Kuchaře.

Kromě Kuchty přislíbili účast na Kawasaki dni i motocykloví závodníci Ondřej Ježek a Jiří Brož. Ondřej se ještě stále zotavuje po pádu v britském Doningtonu, při kterém utrpěl vážná zranění. Přijde tedy příznivce značky Kawasaki alespoň pozdravit.

PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2007 - D4 - foto Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose