www.car.cz
 

Nové motory pro Polo, možnost odpočtu DPH pro Fox a Polo
     23.5.2007 09:04 - tisková zpráva


 

  • Polo se silnějšími motory za původní ceny
  • Fox i Polo jako užitkový vůz N1

 

Praha, 23. května 2007 – Volkswagen přichází s několika novinkami pro všechny zájemce o oblíbené modely Volkswagen Polo a Fox.

 

Silnější motory pro Polo za původní ceny

Všichni zákazníci, kteří mají zájem o koupi kompaktního modelu Polo, si jej nyní mohou objednat s novými motory. Dvě silnější verze pohonné jednotky o objemu 1,2 l s výkony 44 kW / 60 k a 51 kW / 70 k nahrazují své dva předchůdce (40 kW / 55 k a 47 kW / 64 k), přičemž zákazníky nebudou stát ani o korunu více. Třetím motorem je agregát s objemem 1,4 l a výkonem 59 kW / 80 k, který je nyní v nabídce nově s šestistupňovou automatickou převodovkou a nahrazuje předchozí slabší verzi spojenou se čtyřstupňovým automatem.

 

Fox a Polo v užitkové verzi N1

Dva velikostí kompaktní, ale vnitřním prostorem překvapivě prostorné modely značky Volkswagen - Fox a Polo - určené zejména pro rodinné účely, je nově možné nechat přestavět i na užitkové verze N1. Na své si tak mohou přijít drobní podnikatelé a živnostníci, kteří k podnikání potřebují ekonomické, malé, ale přitom prostorné osobní auto.

 

 

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.

AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2006 - ETCS - foto : Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose