www.car.cz
 

NA červnovém AUTOSALONU BRNO 2007 nesmíte chybět
     25.5.2007 08:11 - tisková zpráva


AUTOSALON Brno 2007
          Mezinárodní veletrh osobních automobilů
          9. – 14. 6. 2007
         7. 6. – tiskový den
         8. 6. – odborný den
        Brno – výstaviště, Česká republika    

         
NA AUTOSALONU  BRNO 2007 NESMÍTE CHYBĚT
Jen jednou za dva roky máte příležitost vidět největší přehlídku osobních automobilů ve střední Evropě – v Brně se totiž od 9. do 14. června opět koná veletrh  AUTOSALON Brno.

SOUTĚŽ o vstupenky a další ceny  zde

nebo i zde.

Lákavý program
Na své si letos přijdou milovníci všech kategorií osobních automobilů od nejmenších vozidel, přes luxusní limuzíny, offroady až po supersporťáky.  Uvidíte i takové značky, jako je například Bentley, Ferrari, Maserati, Spyker, Wiesmann, Lamborghini, Hummer, ale i mnoho dalších. AUTOSALON Brno ale nejsou jen nové nablýskané automobily v expozicích jednotlivých značek. Je to také významná společenská událost, na které by neměl chybět prakticky nikdo. Bohatý doprovodný program je koncipován tak, aby si zde každý z příchozích vybral to své. Pro odborníky jsou připravovány konference, semináře, diskusní fóra; zájemci o nový vůz si mohou udělat srovnání při testovacích jízdách.

K dispozici bude přes osmdesát vozidel více než deseti různých značek. Můžete být ale přítomni také ojedinělému crash testu, kdy bude za účasti televizních kamer nasimulována dopravní nehoda osobního automobilu řízeného testovacím jezdcem. AUTOSALON BRNO 2007 rovněž může stát místem, kde získáte své nové zaměstnání v rámci projektu AUTOJOB. Jeho cílem je umožnit prezentovat zúčastněným firmám možnosti zaměstnání v automobilovém průmyslu. Zvláštní pozornost bude zaměřena na absolventy odborných učilišť, středních a vysokých škol tohoto oboru.

Staňte se prvním majitelem Sporty Wagonu
Stačí jen navštívit AUTOSALON BRNO 2007 a můžete se stát prvním českým majitelem vozu KIA cee'd Sporty Wagon. Získat toto nejnovější atraktivní kombi se zavazadlovým prostorem až 1 664 l, které bude mít v Brně svou premiéru, je velmi jednoduché – každá platná vstupenka Vám totiž může přinést výhru.

Zaměřeno na ženy
AUTOSALON BRNO 2007 přichází letos ještě s další novinkou. Tou je zcela ojedinělý projekt „Žena a auto“, který spojuje svět automobilů se ženami. Pro každou z žen, která na AUTOSALON BRNO 2007 přijde, je například připraven průvodce po AUTOSALONU, který obdrží při vstupu do areálu výstaviště a ve kterém se dozví vše, co je pro ni v rámci AUTOSALONU připraveno. Součástí každého průvodce bude také anketní lístek určený pro volbu „Nejlepšího automobilu Autosalonu pro ženu – LADYCAR
“, po jehož vyplnění a odevzdání na určeném místě v areálu výstaviště, budou mít zúčastněné ženy možnost vyhrát některou z cen.

Součástí doprovodného tématu Žena a auto je také speciální program určený ženám. V rámci něj si budou moci ženy vyzkoušet automobily při jízdách zručnosti, poradit se s instruktorem jízd nebo vyhrát v soutěžích hodnotné ceny. Připravena je také kavárna pro ženy, vlasové poradenství a řada dalších témat souvisejících s ženou za volantem.

AUTOSALON BRNO 2007 - fakta
Vystavovatelé celkem: 289 z toho 36 zahraničí
Výstavní plocha celkem: 52 953 m2
Termín konání:  7. 6. 2007  tiskový den
8. 6. 2007  odborný den
9. 6. 2007 – 14. 6. 2007

Otevírací doba:  9. - 14. června 2007 denně 9.00 - 18.00 h.

VSTUPNÉ:  celodenní 150 Kč, zlevněné 80 Kč, rodinné (2 dospělí a 2 děti) 300 Kč, pro školy 40 Kč, na odborný den (8.6.) 500 Kč. 

Každou vstupenku na akce Veletrhů Brno lze použít jako jízdenku v tramvajích, autobusech a trolejbusech v Brně v označený den do půlnoci.

Další informace hledejte na www.autosalon.cz
PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna - Histo Cup - foto : Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose