www.car.cz
 

SEAT León již za 379 900 Kč je velkým pokušením
     25.5.2007 15:57 - tisková zpráva


PŘÍLIŠ SILNÉ POKUŠENÍ

• 6 airbagů, rádio s CD a MP3 přehrávačem i klimatizace v ceně
• Originální design, úsporný motor, zavazadlový prostor 341 l
• Nabídka platí při financování přes SEAT Leasing od ŠkoFINu do 30. 6. 2007

Jen 379 900 Kč nyní zaplatí za nový SEAT León 1.4 Reference zákazník, který se jej rozhodne pořídit v rámci nové akční nabídky SEAT Leasingu Výhody od ŠkoFINu. Nový majitel při tom získá výborně vybavený vůz, v němž nechybí 6 airbagů, protiproblokovací systém brzd ABS, protiprokluzový systém TCS, klimatizace, autorádio s CD a MP3 přehrávačem, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, sportovní volant nebo elektrické ovládání předních oken. Akční nabídka platí do konce června.

Nejen výhodná pořizovací cena, ale i samotný provoz nového Leónu je velmi atraktivní. Kombinovaná spotřeba totiž činí jen 7,0 l/100 km, tedy nejméně ze všech nabízených benzinových Leonů. Pro podnikatele bude podstatné, že León je možné nyní získat také ve verzi N1.

Dynamický hatchback León, jehož styling elegantně propojuje vzhled sportovního kupé s účelností pětidveřového vozu, umožní jeho majiteli plně vychutnat skutečný zážitek z jízdy. Pod kapotou přitom nemusí být právě nejsilnější přeplňovaný motor modelu Cupra 2.0 TFSI (177 kW). Velmi rychlý podvozek Agile Chassis mají totiž všechny Leóny sériově.

Moderní konstrukci přední nápravy se vzpěrami McPherson s pomocným hliníkovým rámem vpředu a čtyřprvkovou nápravou vzadu ukrývá dramatický design karoserie plný dynamických motivů a praktických detailů: „neviditelné“ kliky zadních dveří, které jsou skryty do dveřního rámu, konstrukce uchycení stěračů čelního okna u A-sloupku nebo expresivně tvarované široké světlomety opticky dokonale navazující na V-prolis v kapotě motoru.

Dynamika designu, ani dynamika jízdy nestojí v cestě praktičnosti v každodenním životě. León totiž nabízí prostorný sportovně navržený interiér a také více než dostatečný základní objem zavazadlového prostoru 341 l.

Akční paket „Sport Limited“
Již tak atraktivní a dynamický design je možné ještě zvýraznit pomocí paketu „Sport Edition“. Za pouhých 14 000 Kč zákazník získá 16“ hliníková kola „Gaia“, sportovní sedačky se speciálním čalouněním, mlhovky a kožený potah volantu a řadicí páky.


Světový šampionát cestovních vozů WTCC je spolu se seriálem F1 a rallyovým mistrovstvím WRC nejdůležitější motoristickou sportovní disciplínou. V jeho letošním ročníku si tým SEAT Sport se speciálně upravenými vozy SEAT León vede velmi dobře a pravidelně obsazuje přední pozice.
http://media.seat.com/en/seatsport.html

Více informací o Shakiře najdete na http://www.catch-the-fever.cz/


PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2007 - EGTS - foto : Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose