www.car.cz
 

Na mokrém Silverstone jezdec MS Racing Matěj Smrž BRONZOVÝ !!!
     27.5.2007 18:55 - tisková zpráva


WSBK Anglie / Silverstone – po závodě

Skvělého výsledku dosáhl na britských ostrovech pro MS Racing Matěj Smrž, když v deštivé loterii vybojoval 3. místo.

V neustávajícím dešti, jenž se spustil v britském Silverstone včera v podvečer a místo co by ustal, v nedělním ránu ještě zesílil, zajel Matěj Smrž zatím svůj nejlepší závod  ve třídě Superstock 1000 a i své prozatímní  kariéry. Po výborném startu kdy projel prvním kolem na osmé příčce začal v pomaličku zrychlujícím tempu předjíždět jednoho soupeře za druhým, až nakonec projel zredukovaném počtu kol z 15-ti na 10, na třetím místě cílem, za obrovské radosti celého týmu.

Matěj Smrž:/3.místo/
„Už v dnešním warm upu, který se mi podařilo vyhrát jsem získal pocit, že když všechno vyjde tak jak má a nestane se nic nepředpokládaného, mohl by se podařit dobrý výsledek. Od startu jsem odjel s čelní skupinou a hned od začátku závodu jsem chytil dobré tempo.

Ve chvíli, kdy jsem jezdil na čtvrtém místě, udělal jsem během jednoho kola spoustu chyb a dostal mnoho výstražných znamení. Když jsem míjel ležícího Pirra a věděl jsem že jsem právě třetí, nic víc, než jen dojet jsem si nepřál.

Při průjezdu cílem jsem byl nesmírně šťastný při pohledu na kluky visící z boxové zdi. Všechny dobré i špatné výsledky prožíváme jako tým a proto dnešní třetí místo věnuji všem, bez kterých bych tam nahoře na pódiu nestál. DĚKUJI !!

Barry Burrell: /26.místo/
„Start se mi povedl a bojoval jsem z počátku závodu o bodované místo ve skupině jezdců. S houstnoucím deštěm jsem měl obavy z pádu a má nedůvěra v nastavení motorky vedla k tomu, že jsem se místo posouvání směrem vpřed propadal díky pomalejším časům až na konečnou 26.příčku. Zkrátka jsem neměl svůj den, což mne zrovna doma mrzí dvojnásob.“


MS Racing

PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Dolák v Zolderu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose