www.car.cz
 

V Anglii zatím největší letošní úspěch hradeckého týmu KL Intermoto
     28.5.2007 07:19 - tisková zpráva


„Černá kočka“ přinesla štěstí a první letošní body

 

Typicky britské zmoklé počasí bylo svědkem zatím největšího letošního úspěchu pro hradecký tým KL Intermoto a konečně první body. Prolomení smůly napomohla i v jiných případech neštěstí přinášející černá kočka, narychlo před závodem umístěná na kapotu Hondy Matta Lagriva.

 

Po 14.místě v kvalifikaci se nakonec francouzský jezdec postavil na startovní rošt jako třináctý, poté co se ve warm-upu zranil Ital Nannelli. Vlastní závod přinesl velice náročné podmínky, kdy za stálého deště se na trati tvořily nepříjemné kaluže vody. Matthieu odstartoval jako třináctý a postupně se propracoval až na šesté místo. Pak se před něj dostali Vizziello a Fujiwara, po odstoupení dvou jezdců se ale na šesté místo v okamžiku přerušení závodu opět vrátil. Zisk 10 bodů Lagriva řadí zatím na 25.místo průběžného pořadí.

 

  Josef Kubíček: „Chtěl bych hlavně moc poděkovat celému týmu, který v „oslabení“ pouze s Mattem a Patrikem odvedl kus práce a odměnou je pro všechny super výsledek. Pevně všichni věříme, že se konečně od nás smůla odvrátila a že v druhé polovině sezóny už v plném složení budeme na bodovaných pozicích dojíždět pravidelně.

 

Dík patří i všem našim partnerům a fanouškům, kteří nás ještě neodepsali a doma nám u internetu nebo u televize drželi palce.“

 

  Do boje o body se bohužel nemohl pustit Patrik Vostárek, jehož závod stejně jako druhá jízda třídy superbike byl pro velké množství vody na trati zrušen. Přitom Patrik se na této trati předvedl ve velmi dobrém světle, když v tréninku obsadil 14.místo.

 

  

 PR


 
 
Fotogalerie:   Ústecká 21 v snímcích Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose