www.car.cz
 

Renault Kangoo referencí bezpečnosti ve svém segmentu.
     tisková zpráva


Vůz zároveň chrání pasažéry na zadních sedadlech. Porota Euro NCAP pozitivně ohodnotila i konstrukci palubní desky vozu. Zóny určené pro pohlcení energie snižují nebezpeční poranění kolen pasažérů na předních sedadlech vozu. Přední sedadla jsou navíc tužší a stabilnější. Boční čalounění dveří vozu poskytuje dobrou ochranu pánve a trupu v případě bočního nárazu.

Kangoo je vybaveno Systémem „Systeme Renault de Protection“ pro lepší ochranu cestujících. Systém zahrnuje dva přední airbagy a pásy s předpínači a omezovačem zatížení na 400daN pro cestující na předních sedadlech. Pro ochranu při bočních nárazech je možné přikoupit boční airbagy. Zadní sedadla jsou vybavena tříbodovými pásy pro tři cestující s omezovačem zatížení na 600 daN. Prostřední sedadlo je vybaveno systémem Isofix pro instalaci dětské sedačky. Vůz disponuje audio alarmem pro upozornění na upevnění bezpečnostního pásu na místě řidiče.

Další trofej : ADAC, německý automobilový klub testoval v roce 2001 téměř všechny konkurenční vozy včetně Kangoo v tomto segmentu a to dle metody velmi podobné způsobu testování nezávislou porotou Euro NCAP. Z výsledků testů je patrné, že Kangoo obdrželo «4 hvězdičky» již v roce 2001 a obdrželo titul «nejbezpečnější vůz ludospace ve své kategorii».

Šest let na trhu a 1,4 milionu vyrobených vozů v rytmu 1000/den udržuje Kangoo ve velkém náskoku…

tisk info
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose