www.car.cz
 

Michal Filla na maďarském Pannoniaringu premiérově zlatý v Supersportech !!
     30.5.2007 10:22 - tisková zpráva


2.závod Mezinárodního Mistrovství ČR – Pannoniaring (HU)

 

O uplynulém víkendu se na Maďarském Pannoniaringu usktutečnilo druhé dějství Českého mistrovství. Michal Filla z týmu KRTZ si v něm dojel pro své premiérové vítězství ve třídě Supersport . Touto výhrou se také posunul do čela průběžného bodovámí MMČR.

 

Týmový kolega Radomil Rous nakonec do Maďarska nedorazil, neb zůstal doma v očekávání narození svého prvního potomka.

 

Michal Filla:

Celý víkend probíhal bez problémů. Jsem spokojený s pokroky, které děláme v každém dalším tréninku, nebo závodě. Do závodu jsem se kvalifikoval druhým časem, což mi dávalo jistou šanci na boj o prvenství v závodě.

 

Start se mi bohužel opět nepovedl a v prvních zatáčkách jsem se pohyboval až někde kolem desátého místa. Okamžitě jsem začal napravovat svou chybu ze startu a snažil jsme se co nejrychleji probít na čelní příčky, až jsem se v 5.kole dostal na první pozici. Pak se mi podařilo zajet několik rychlých kol a vypracovat si až sedmivteřinový náskok na druhého Václava Bittmana. Poslední dvě kola už jsem jel v pohodě a vyhrál pro Klub Racing Team Znojmo po premiérovém vítězství Radka z Hugaroringu další cenný vavřín.

 

Chtěl bych poděkovat týmu za perfektně připravený stroj a samozřejmě také všem partnerům za podporu v mé závodní činnosti. Bez vás by to nešlo!!!

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Zlínský Autoslalom 2007 - havárie Audi TT - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose