www.car.cz
 

Marek Rybníček na ECCE HOMO opět s Opelem Speedster
     5.6.2007 09:06 - tisková zpráva


Marek Rybníček absolvoval o minulém víkendu závod ECCE HOMO ve Šternberku. Po požáru Škody Octavie v Ústí nad Orlicí a následné poruše zadní nápravy si tým zapůjčil vozidlo Opel Speedster od Martina Novotného ( týmový zahradník) . 

Již v tréninku se podařily zajet velmi slušné časy a umístění na bedně bylo reálné. Nejlépe si v tréninku vedl Dan Michl  a absolutně ve skupině M byl Nejrychlejší Marek Fried, Felix Pailer a Předseda JZD. Nedělní ráno napovědělo, že první závodní jízda se pojede na mokré trati, což pro Marka nebylo vůbec výhodně.

S vozem  nikdy závod na mokré trati neabsolvoval. V cíli to z toho bylo druhé místo za Danem Michlem a půl vteřiny před Milanem Kašpárkem.  Druhá jízda se již jela na suché trati a i když byla v druhé jízda domácí Karosa o nějakou desetinu před Markem, náskok se již nepodařilo stáhnout a tak jsme 2. místo udrželi.

V absolutním pořadí nám patřilo pěkné 14. místo. Třídu M - 2000 Vyhrál Dan Michl. Absolutně skupinu M ovládl Pailer, za ním dojel Předseda JZD a třetí Marek Fried .

 Křenek Motorsport

 


 
 
Fotogalerie:   ECCE HOMO 2007 od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose