www.car.cz
 

Na Rallye AGROPA 2007 opět pojedou i historici
     6.6.2007 00:30 - tisková zpráva


Do startu XXIX. Rally AGROPA zbývají necelé dva měsíce. Na ředitelství soutěže již dorazila všechna potřebná povolení týkající se  trati. V tuto chvíli už nic nebrání tomu, aby pořadatelé vydali zvláštní ustanovení k soutěži. Sestavený je také časový harmonogram rally, který je ke stažení na oficiálních stránkách soutěže.
 
Dnes již je jisté, že se bude soutěžit na čtyřech úsecích. Každá rychlostní zkouška má na programu dva průjezdy, když zůstal zachován osvědčený systém se třemi servisními zastávkami. Tento formát ocení především diváci, kteří  tak mohou zhlédnout až čtyři rychlostní zkoušky, což je na sprintrally úctyhodný počet. Posádky zase ocení dvě servisní přestávky mezi rychlostními zkouškami, což přímo vybízí k testovacímu startu před velkým podnikem MMČR.
 
V Pačejově a okolí se pojede tradičně o body do MČR ve sprintrally. Premiérově se představí posádky K4 poháru České republiky. K tradicím na Rally AGROPA patří soutěž historických automobilů. Do kalendáře mistrovských podniků se však ani letos nedostala. Pořadatelé proto vypsali stejně jako v loňském roce volný podnik historických automobilů. Pojede se podle řádů MČR HA. 
 
Na nejlepší historické posádky čekají hodnotné ceny. Věříme, že tento krok bude pro posádky historických automobilů vítaným zpestřením mezi jednotlivými podniky MČR.
 
Zásadní novinkou v programu Rally AGROPA bude posunutí předstartovní show na horažďovickém náměstí na páteční večer. Zábavný program s představením předních posádek začne tentokrát až v 19 hodin. Diváci se mohou těšit na zajímavé vstupy z oblasti   motoristického sportu. Na závěr programu se navíc chystá velké překvapení...
 
Veškeré informace k XXIX. Rally AGROPA jsou na www.rallyagropa.cz
 
 
Miroslav Žitník                                                             Tomáš Cihlář
zpravodaj Rally Agropa                                                tiskové středisko Rally Agropa
 
 
Fotogalerie:   ECCE HOMO 2007 od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose