www.car.cz
 

Jaroslav Páral v Mostě s AUDI A4 ST zlatý mezi dvoulitry
     10.6.2007 20:16 - tisková zpráva


Prvním nedělním vystoupením BRT na Autodromu Most byla účast ve sprintu Divize 4 cestovních vozů v objemové třídě do 2000 ccm. Jaroslav Páral na AUDI A4 ST po dramatickém průběhu závodu proletěl cílem na prvním místě a získal důležitých deset bodů do hodnocení jezdců a týmů.

V sobotní tříhodinovce měl vůz specifikace Supertourismo technické problémy. "Závady jsme odstranili. Byl prasklý držák serva a proto vynechával posilovač. Motor zlobil, protože se přehřívala cívka a vynechávalo zapalování. Jarda jde na rošt s autem, které funguje," hlásil před startem šéfmechanik Mirek Táborský.

Páral stál na startovním roštu druhý za Jiřím Jupou s prototypovou octavií a za nimi byl na třetí příčce Martin Novotný s Opelem Speedster. Tomu také nejlépe vyšel start a několik kol vedl před Jupou a Páralem. Pak ale chyboval a propadl se na třetí místo. Jupa po několika dalších kolech začal ztrácet a Páral šel do čela. Octavia nakonec musela odstoupit s poruchou rychlostní skříně.

Ostře a vyrovnaně jedoucí Páral držel vedení a bez chyb dovedl vůz do cíle. "Jirka byl evidentně přemotivovaný a několikrát probrzdil, moc dobře se za ním nejelo. Snažil jsem se naopak chyby nedělat a jet naplno. Byl trochu divný pocit, když jsem pak poslední tři kola okolo sebe nikoho neviděl. Ale auto fungovalo naprosto dokonale a jsem šťastný z vítězství," přiznal v cíli zpocený Páral. Pro tým jde o důležitý výsledek a hlavně příslib pro další pokračování šampionátu v srpnu.


(10.6. 2007)


PR


 
 
Fotogalerie:   Eurostroj Rally Tišnov od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose