www.car.cz
 

Miss Autosalon 2007 se koná ve středu
     11.6.2007 23:47 - tisková zpráva


Dovolujeme si Vás pozvat k účasti na Miss Autosalon 2007. Finálový program se uskuteční 13.6. v odpoledních  a večerních hodinách na Výstavišti v Brně. Večerní program bude začínat v 19 hodin, odpolední ve 13 hodin.

V odpoledních hodinách bude možné hodnotit schopnosti  kandidátek - finalistek při zábavných motoristických disciplínách – jízda na trenažéru F1, traktůrku či autodráze, ale i při módní přehlídce. Program  se bude odehrávat na venkovní výstavní ploše Z vystavovatele ACA, bude tedy určen pro všechny návštěvníky veletrhu, kterým budou určeny také prezentace na akci.

Večer bude při zábavném programu v pavilonu D – promenáda v plavkách, módní přehlídka, pózování při leštění auta a umístění co nejvíce předmětů do zavazadlového prostoru - vyhlášena vítězka, která získá smlouvu na reklamní akce v motorismu v hodnotě 200.000,- Kč. Vyhlášeny budou i Vicemiss a Miss Sympatie – smlouva na akce v hodnotě 50.000,- Kč, kterou vyberou návštěvníci Autosalonu při odpoledním programu a 12.6. při programu v kavárně.

Celý program bude moderovat Stanislav Berkovec, vystoupí Iveta Blanarovičová, Petr Poláček, Leona Černá a skupina Las Vegas. Z hlasujících o Miss Sympatie budou vylosováni  tři výherci.

Při Afterparty za účasti kandidátek i vítězek bude vydražena korunka ve prospěch Dětské dopravní nadace, která se stará o děti obětí dopravních nehod. K tanci i poslechu bude hrát živá hudba – kapela Las Vegas - a bude připraven raut, bar a později diskotéka.

 

            Těšíme se na setkání v Brně.

            Organizační tým Miss Autosalon

            Kamila Haváčková

PR


 
 
Fotogalerie:    Speedcars Challenge Weekend 2007 - MMČR D3 a D4 - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose