www.car.cz
 

AUDI A4 DTM po zlatu v Mostu vystaveno na Autosalonu v Brně
     15.6.2007 07:50 - tisková zpráva


Týmové AUDI A4 DTM na Autosalonu v Brně

 

Hned v pondělí po historickém triumfu Bohemia Racing Teamu v Mostě se část týmu i s vítězným vozem přesunula do Brna. Možnost prezentovat kevlarový stroj před desítkami tisíc návštěvníků prestižního Autosalonu se totiž neodmítá...

 

Speciál z DTM budil zaslouženou pozornost, zvláště když byl obklopen pohlednými týmovými hosteskami a mechaniky v bílých kombinézách. Ti občas divákům předváděli jak rychle je možné vůz odstrojit a zase složit. Údiv přihlížejících budilo i to, jak neuvěřitelně lehké jsou jednotlivé karosářské díly. 

 

Návštěvníci týmové expozice projevovali také veliký zájem o propagační materiály a plakáty. Naprosto logické pak bylo, že součástí expozice byl zlatý pohár za nedělní první místo v mosteckém mistrovském závodě, které vybojoval Milan Maděryč.

 

Autosalon Brno v těchto chvílích končí, Bohemia Racing Team však pokračuje v usilovné práci. Na Masarykově okruhu se od pátečního dopoledne roztáčí rychlá kola světového šampionátu cestovních vozů. V jeho rámci se v sobotu a v neděli jedou také další závody prestižního Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cupu. Michaela Pešková a Jiří Gottwald v nich budou bojovat o další pohárové body pro barvy BRT.

(14.6. 2007)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   DTM ovládla znovu Most

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose