www.car.cz
 

Ve festivalových limuzínách se svezly děti z dětských domovů
     29.6.2007 14:18 - Vladimír Rožánek


Slavní herci, režiséři a další celebrity bývají na filmovém festivalu ve středu zájmu. Právě pro ně je už připravena flotila 55 vozů Audi. Vůbec prvními celebritami, které se v části těchto luxusních limuzín svezly, ale bylo více než 30 dětí z dětského domova Karlovy Vary a z SOS vesniček v Doubí.

 

Ve čtvrtek 28. června, tedy den před oficiálním zahájením festivalu, a zároveň na závěr školního roku, jely opuštěné děti na výlet na královský hrad Loket, který pro ně pořádala společnost Audi, oficiální partner festivalu.

 

Poté je  limuzíny Audi A8 L odvezly do centra Karlových Varů před grandhotel Pupp, kde děti poprvé zažily pocit opravdových celebrit. Po výstupu z luxusních pětimetrových limuzín je před grandhotelem slavnostně přivítal festivalový prezident Jiří Bartoška, a číšníci servírovali občerstvení. 

 

„Jsme rádi, že jsme mohli dětem z dětských domovů zpříjemnit závěr školního roku. Jejich radost nás opravdu potěšila," uvedl Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group, která celou akci připravila. Poznamenal také, že flotilu vozů Audi nyní na festivalu čeká náročná každodenní služba. V permanenci budou vedle limuzín Audi A8 i kabriolety Audi A4 a manažersky velmi oblíbené vozy Audi A6.

 


Audi zahajuje druhý ročník partnerství s karlovarským filmovým festivalem

 

Flotila více než padesáti vozů Audi bude k dispozici celebritám, které se zúčastní letošního už 42. ročníku Mezinárodního filmového festivalu

(MFF KV), konaného na přelomu června a července v Karlových Varech.

 

Letošní MFF KV není zdaleka první společenskou či kulturní událostí, jejíž organizátoři přivítali možnost zdůraznit význam jimi zajišťované akce tím, že vzácným návštěvníkům poskytnou špičkové služby a pohodlí vozů Audi.

Prestiž značky Audi potvrzuje i partnerství s organizátory významných společenských, sportovních a kulturních událostí nebo unikátní služba s názvem Audi Exclusive Limousine Service (AELS), která zajišťuje přepravu prominentních pasažérů z řad podnikatelských, sportovních a uměleckých špiček v rámci hlavního města Prahy.

 

„Partnerství s festivalem, kterého se zúčastňují tisíce návštěvníků a je místem setkání celebrit a známých osobností ze společnosti i businessu, je pro nás velkou poctou,“ říká Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group. „Jsme rádi, že po předcházejícím velmi úspěšném prvním ročníku můžeme i v letošním roce ve společném partnerství s karlovarským filmovým festivalem pokračovat. Volbu organizátora chápeme jako potvrzení nejvyšší kvality nejenom našich modelů, ale i souvisejících služeb.“

 

Prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška doplňuje: „Modely Audi, které se v loňském roce ujaly role oficiálního vozu festivalu na mne udělaly velký dojem a díky celkovému navýšení počtu vozů probíhala doprava v klidu a v pohodě.“

 

Organizátorům a zejména VIP hostům letošního MFF KV bude sloužit 15 nejprestižnějších limuzín Audi A8, 30 manažersky oblíbených limuzín Audi A6 a tři praktické vozy Audi A4 v provedení Avant. Jako skvělé doplnění flotily prestižních vozů poslouží i sedm kabrioletů Audi A4 Cabriolet, které se budou dokonale vyjímat v letní lázeňské festivalové atmosféře.

 

Díky sportovnímu stylingu, komfortnímu vybavení a využívání inovativních technologií (např. systém stálého pohonu quattro, hliníková struktura karoserie ASF či přímé vstřikování benzinu FSI) i kvalitním službám se značka Audi jednoznačně prosadila na samou špičku v oblasti prestižních vozů.

 

Její již více než deset let celosvětově stoupající prodeje se loni vyšplhaly až na 905 100 vozů, což představuje meziroční nárůst o 9,2 %. V České republice rostou prodeje automobilů Audi už dvanáct let po sobě – vloni se v České republice prodalo 2804 vozů, což představuje oproti předcházejícímu roku nárůst o deset procent.

 

 

Audi je celosvětově uznávaným konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už jedenáct let nepřetržitě rostou, v roce 2006 automobilka Audi prodala 905 100 vozů, což představuje meziroční nárůst o 9,2 %. Značce Audi se dařilo především na západoevropském trhu, kde její odbyt stoupl o 7,7 % na 658 442 tisíc vozů.

 

Prodeje automobilů Audi na tuzemském trhu rostou už 12 let po sobě – vloni se v ČR prodalo 2804 automobilů Audi, což oproti 2548 vozům prodaným v roce 2005 představuje nárůst o deset procent.


 
 
Fotogalerie:   Havárie FIA WTCC Brno, foto A. Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose