www.car.cz
 

Brno pro jezdce Karla Májka a celý tým FGR 07 úspěšné.
     5.7.2007 19:04 - tisková zpráva


Ostrý Brněnský víkend

 

Třetím podnikem pokračovalo Mistrovství České Republiky, tentokráte na Masarykově okruhu v Brně. I tento závod byl pro jezdce Karla Májka a celý tým FGR 07 úspěšný.

 

Seriál MČR se jel v rámci středoevropského poháru Alpe Adria  a byl vyjímečný skvělou obsazeností ve všech třídách. Během tréninků se v současnosti jediný stabilní jezdec týmu Karel Májek stále zlepšoval a tým mechaniků se mu snažil nalézt co nejlepší nastavení motocyklu. Nakonec se po druhé kvalifikaci Kája probojoval na 8. místo celkově což znamenalo čtvrtou pozici v klasifikaci Mistrovství Republiky.

 

Start se Kájovi opět nepovedl, ačkoliv starty stále trénujeme a například spojka je již třetí generace od počátku sezony. I přesto se Karel začal opět prokousávat vpřed a postupně postupoval z 20. místa, nakonec se dotáhl na čtyřčlenou skupinku, kterou po několika kolech  předjel a ujel jí.

 

V dalším postupu mu zabránil konec závodu. Ve finiši to tak znamenalo  7. pozici v celkovém hodnocení Alpe Adria Cupu a , čtvrté místo v Mezinárodním Mistrovství ČR. K tomuto všemu Karel ještě bral pohár za třetí místo mezi českými juniory.

 

Jiří Šrámek, manažer týmu FGR 07: “Byl to krásný závod,Karel i přes pokažený start postupoval a zajel i své maximum. Jsem opravdu spokojený a díky za odvedenou práci i mechanikům.“

 

Dalším závodem na seznamu je domácí závod Mistrovství Evropy, který se uskuteční o nadcházejícím víkendu na Mosteckém Autodromu. Tým FGR07 Vás srdečně zve ke shlédnutí těchto klání.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Sprint Kopná © P.Douša

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose