www.car.cz
 

Nedokončená Podkopka Petra Zedníka
     5.7.2007 19:07 - tisková zpráva


Příjemné počasí přivítalo Petra Zedníka a Pavla Fišera na Rallysprintu Kopná, který se jel tento víkend jako již čtvrtý podnik sprinterského šampionátu České republiky. Jak lze z první věty vyvodit, na místo tradičního spolujezdce Milana Pražáka usedl Pavel Fišer, a tak bylo zapotřebí sžít se s novým spolujezdcem, díky čemuž začala posádka soutěž trošku opatrněji.

 

To se také odrazilo na času dosaženém na první rychlostní zkoušce. Na bezmála desetikilometrové trati ztratili Petr a Pavel necelých šestadvacet sekund na průběžně vedoucího Odložilíka a připsali si třiadvacáté místo, ve skupině A byli na sedmém místě.

 

Čas nebyl natolik dobrý, aby se s ním Petr spokojil, a tak na druhé vložce zrychlil a snažil se zaútočit na první dvacítku průběžného pořadí, ale nepřízeň osudu opět ukázala své. Čtyři kilometry po startu druhé vložky, tedy v první třetině trati, trefilo pravé přední kolo Fiesty kámen u trati a prorazilo pneumatiku.

 

Rychlostní zkoušku dokončili až na dvaašedesátém místě se ztrátou přes dvě minuty. Ještě horší však byla skutečnost, že rána byla natolik velká, že poškodila i řízení. Posádka se ještě pokoušela pokračovat, ale po projetí třetí rychlostní zkoušky již bylo jasné, že to nebude možné. Tím účinkování modrobílé Fiesty S1600 v soutěži bohužel skončilo.

 

 

Michael Daněk  


 
 
Fotogalerie:   Rallye Sprint Kopná © P.Douša

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose