www.car.cz
 

Vyšel nový Truck Racing Magazine 7/2007
     7.7.2007 10:32 - tisková zpráva


Pokud patříte do stále narůstající skupiny těch, kteří nedokáží být bez informací o truckracingu ani v průběhu prázdnin, máme pro vás uklidňující informaci. Na všech správných stáncích se totiž právě objevilo červencové číslo TRUCK RACING MAGAZINE. Jediný evropský magazín specializovaný na závody nejrychlejších trucků starého kontinentu na svých 48 přináší…

- Reportáž z Velké ceny Belgie v Zolderu, která se proměnila ve show jednoho muže. Markus Bosiger na Buggyře totiž bral jako první jezdec této sezóny maximální počet 60 bodů.
- Rozhovor s vítězem belgické Grand Prix Markusem Bosigerem.
- Materiály o týmové soutěži a  hodnocení belgické účasti českých jezdců!
- Nechybí ani příloha o závodech do vrchu, která je tentokrát věnována podnikům v Ústí nad Orlicí a především hitu sezóny, jedinému závodu mistrovství Evropy pořádanému v Česku – slavnému Ecce Homo.
- Vzhledem k termínové listině šampionátu se v tomto čísle rovněž dostalo na další podnik truckového EP ve španělském Albacete. V něm nakonec dominoval obhájce titulu Antonio Albacete, který dokázal, že to s obhajobou titulu myslí zcela vážně!
Chcete vědět všechno o závodech pětitunových monster? Pokud ano, čtěte Truck Racing Magazine!
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   TruckTrial na ranči ve Vránově u Sokolova, foto Jan Fischer

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose